LEZZETİN ADRESİ ALTIN MEŞE PARK!

Karadeniz’in en büyük işletmesine  sahip olan Altın Meşe  Park, mavi ve yeşilin birleştiği eşsiz manzarası ve lezzetli  mutfağıyla Samsun Canik İlçesinde ilgi odağı olmaya devam ediyor

LEZZETİN ADRESİ ALTIN MEŞE PARK!
10 Ocak 2016 - 12:08
Karadeniz’in en büyük işletmesine  sahip olan Altın Meşe  Park, mavi ve yeşilin birleştiği eşsiz manzarası ve lezzetli  mutfağıyla Samsun Canik İlçesinde ilgi odağı olmaya devam ediyor.
Altın Meşe Park Mutfak Şefi Kadri Zerakki başarılarının sırlarını şu sözlerle ifade ediyor; “İyi yemek; doğru ve taze hazırlanmış yemektir. Önemli olanın görüntüden ziyade lezzet olduğunu düşünen Zerakki, taze olan her şeyi çok sevdiğini söylüyor.'' Başarılı şef, Altın Meşe Park  neden tercih edilmesi gerektiğini şu sözlerle anlatıyor: “ Çok farklı beklentileri olan, çeşit, tazelik ve dinamik bir yapı isteyenler burayı tercih etmeli. Her damak tadına uygun ve çok güzel bir ambiyans için buraya gelinebilir.

[gallery ids="42050,42051,42052"]
BAŞKA YERDE YOK
Taze ve lezzetli yemeklerimizi tadarken aynı zamanda geçireceğiniz her anınızdan keyif almanızı sağlamayı amaç edinen tamamı taze ve günlük ürünlerden, nefis yemekler hazırlanıyor. Yemek, kimi için üzerine çok düşünülesi bir konu değilken, kimileri için damakları adeta mühürleyen lezzetleri keşfedip bulmak ve bir güzel ziyafet çekmek, hatta bunu sevdikleriyle beraber yaparak sosyalleşmek, hayatın en anlamlı yanlarından biridir. Nezih restorantı, havuz başı açık ve kapalı düğün salonları, çocuk oyun alanı, otoparkı ve mescidi ile her türlü imkâna sahip. Samsun’a çevre illerden ve yurt dışından gelen konuklar, Altın Meşe Parkı çok beğendiklerini belirterek, hem manzarası hem de nezih ortamı ile böyle bir işletme hiç bir yerde yok. Sanayileşen şehirler, fabrikasyon üretim çeşitleri derken birçok değer gibi sağlıklı olduğu kadar özel olan lezzetlere ulaşmak da güçleşiyor. Lezzetin, doğallığın ve tazeliğin alternatif mutfaklarla buluştuğu, büyük şehrin karmaşasından bir süre de olsa kaçıp ulaşabileceğiniz ve huzurlu vakit geçirebileceğiniz tarz bir mekân. Doğum günü, nişan, söz, kına, balo gibi özel günlerinizde de yanınızda bulunan Altın Meşe Park lezzetleriyle donatılmış mutfağının yanı sıra eşsiz deniz ve Samsun manzarası ile siz değerli müşterilerimizi bekliyoruz '' dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum