Koronavirüs'e Karşı Maske Üretiyoruz

Yakakent Kaymakamı Fatih Eroğlu, "Tüm Dünyayı ve Ülkemizde etkisi altına alan Yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesindeki deneyimli eğitici öğretmenlerimiz tarafından ilçemizde maske üretiyoruz" dedi.

Koronavirüs'e Karşı Maske Üretiyoruz
06 Nisan 2020 - 11:34
Türk Kızılay Samsun Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Serdar Bayram, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü ve ayrıca Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Köksal Öner ve Türk Kızılay Samsun Kan Bağışı Merkezi personeli Birkan Batur ile birlikte Yakakent Kaymakamı Fatih Eroğlu, maske üretimi yapan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünü ziyaret etti.
İlçemizde Özveriyle Çalışıyoruz
Koronavirüs’e karşı mücadele ettiklerini dile getiren Yakakent Kaymakamı Fatih Eroğlu, "İlçemizde Kamu Kurumlarında çalışan Emniyet, Jandarma, Sosyal Yardımlaşma ve diğer kamudaki çalışışta sürekli maske ihtiyacı olan personel için maske dikimi yapmamızda yardımlarını esirgemeyen başta Halk Eğitim Müdürlüğümüz Kadir Çakır Usta Öğreticilerimizin Merkezimizde toplayarak Giyim Atölyemiz de maske dikimi çalışmamıza başladık. Maske dikimi çalışmamızda Kurumun Müdür Yardımcısı Suna Demir ve Usta Öğreticilerimiz den Lale Kapusuz, Kader İnan, Banu Atasoy, Tuba Balaban, Alev Kızılkan ve Saime Altan görev yapmaktadır. Günlük dikilen kumaşlar en son dezenfekte edilerek kilitli poşetlere konmaktadır. He gün 150-200 arası maske dikilmektedir. Maske dikiminde görev yapan usta öğreticilerimiz hiçbir ücret almadan bu işi yapmaktadırlar. Ayrıca kendilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Köksal ÖNER
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum