Reklam
Reklam
Reklam

Konservatuvar Öğrencilerinden Muhteşem Konser

Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'nca düzenlenen yıl sonu konseri ile muhteşem bir geceye imza atıldı. Gecede konservatuvar öğrencileri tarafından birbirinden değerli eserler icra edildi.

Reklam
Konservatuvar Öğrencilerinden Muhteşem Konser
15 Haziran 2022 - 16:30
Reklam
Samsun Büyükşehir Belediyesi konservatuvarı 2021-2022 sanat sezonuna 4 farklı program ile veda ediyor. Veda programlarını Türk Sanat Müziği Korosu sezon sonu konseri ile başlatan Büyükşehir Belediyesi yine muhteşem bir geceye imza attı. Konserde öğrenciler birbirinden değerli eserler seslendirdi, enstrümanları ile yeteneklerini sergiledi. Adeta büyüleyen öğrenciler katılımcılar tarafından alkışlandı.
Atakum Sanat Merkezi'nde düzenlenen geceye Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Nihat Soğuk, Büyükşehir CHP Meclis Üyesi Atilla Tekcan, Büyükşehir Belediyesi Sanat Danışmanı Özlem Başoğlu, veliler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı. Konser öncesi oldukça heyecanlı olduklarını dile getiren öğrenciler kendilerine sunulan imkanlar için Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve kendileri ile yakından ilgilenen öğretmenlerine teşekkür etti.
Konservatuvar aracılığı ile bu sene 850 öğrenciye dokunmanın haklı gururunu yaşadıklarını dile getiren Büyükşehir Belediyesi Sanat Danışmanı Özlem Başoğlu, "850 öğrencimizle birlikte ayrı ayrı branşlarda buluştuk. 7'den 70'e herkes konservatuvarımızda yer aldı. Tasavvuf müziğinde yer alan bireylerimizin yaş aralığı ile piyano dersi alan öğrencilerimiz arasındaki yelpaze oldukça açık. Ve bu bizi çok mutlu ediyor. Belediye olarak 7'den 70'e herkese dokunmuş oluyoruz. Bir çocuk koromuz var. Daha önce de 23 Nisan'da sahne aldı. Bu koromuzun da bir özelliği var. Pek çok dilde şarkı söylüyor. Bunlar arasında İspanyolca, İtalyanca, Arapça ve daha birçok dilde açılacak. Koromuz çok sesli. Çocuklarımız 3 sese varana kadar şarkılar seslendiriyor. Küçük bir orkestra eşlik ediyor. Daha önce de sahne aldılar. Başkanımızın isteği üzerine bu sene bir de TEKNOFEST' te sahne alacaklar" diye konuştu.
Konser sonunda öğrencilere katılımcı belgesi takdim edildi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum