Konserde Sürpriz Evlilik Teklifi!

OMÜ Müzik Öğretmeni Adaylarından Muhteşem Yıl Sonu Konseri

Konserde Sürpriz Evlilik Teklifi!
04 Mayıs 2017 - 12:53
OMÜ Müzik Öğretmeni Adaylarından Muhteşem Yıl Sonu Konseri.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı’nın geleneksel yılsonu konseri OMÜ Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapıldı.
Çok sayıda izleyicinin katıldığı konserde Türk Halk Çalgıları Topluluğu koro, solistler ve orkestrasıyla muhteşem bir performans göstererek izleyicilerden büyük alkış aldı.
Türk halk çalgılarından oluşan grubun etkileyici performansı ile başlayan konserde sırasıyla koro, solistler ve orkestra birbirinden güzel seçkin eserlere yer verdi.
Orkestrayı yöneten Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Yakup Alper Varış, Müzik Eğitimi Anabilim Dalı öğrenci ve öğretim elemanları olarak yaklaşık 1 yıllık titiz ve özverili çalışmalarının ürünlerini sergilediklerini belirterek, izleyicilere teşekkür edip son yıllarda öğretim elemanı ve öğrencilerin bilimsel ve sanatsal çalışmalarındaki artıştan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Konserin sonunda sürpriz evlilik teklifi
Konserin sonunda Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü öğrencisi Şahin Bozer güzel bir sürprize imza atarak, orkestrada çalan viyolist Yasemin Kır’a tüm seyircilerin önünde evlilik teklifinde bulunarak aldığı yüzüğü taktı. Duygusal anların yaşanmasına sebep olan sürpriz evlilik teklifi izleyicilerden büyük alkış alarak takdir kazandı.
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum