Kılıçdaroğlu'na Samsun Raporu

Samsun- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ankara’da Parti Genel Merkezi’nde bir araya gelen Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, “İl Teşkilatımız tarafından hazırlanan raporu Genel Başkanımıza sundum.

Kılıçdaroğlu'na Samsun Raporu
07 Temmuz 2022 - 17:17
20 yıldır ihmal edilen Samsun için öncelikle istihdamı ve geliri arttıracak projelerin devreye sokulacağı müjdesini verdi ve selam gönderdi” dedi.
CHP Genel Merkezi’nin davetlisi olarak Ankara’ya giden ve Samsun için hazırlanan raporu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sunan Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, “Tüm Samsunlulara selam söyledi ve en kısa sürede Samsun’a gelmek istediğini anlattı” dedi.
Ulusal kurtuluş mücadelesinin başladığı Samsun’un bu yoksulluğu ve ihmal edilmişliği hak etmediğini söyleyen Türkel, “Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu ve genel başkan yardımcılarımızla uzun uzun kentimizin sorunlarını ve çözüm yollarını konuştuk. Şu kadarını söyleyebilirim ki; Samsun için öncelikli hedefimiz işsizliği bitirip halkın gelirini arttırmak üzerine olacak. Çiftçimiz içinde acil çözüm planlarımız var. Öncelikle çiftçinin aldığı mazotun vergisini sıfırlayacağız. Tarlasına, iş makinasına yani üretimle ilgili hiçbir malına haciz getirilemeyecek” diye konuştu.
Her hanede en az bir kişi işe girecek
Çalışanın olmadığı her haneye sosyal destek sağlanacağını anlatan Türkel, toplantı ile ilgili şöyle konuştu:  “Mutlaka her hanede en az bir kişinin çalışması sağlanacak. CHP’nin ülkeyi refaha ulaştıracak kadroları ve kararlığı üst düzeyde. Yakında Samsun’a gelecek olan Genel Başkanımız, detayları halkımıza bizzat anlatacak. Samsun halkı hiç merak etmesin. Kaşıkla verip kepçeyle alanlar, dolar için katil dediklerinin kapısına gidip ülkeyi rezil edenler yakında gidecek. Kimse markete giderken parasının yetip yetmeyeceğini düşünmeyecek. Sorunları çözmek yerine bilimsellikten uzak hamasetle halkı kandırmaya çalışan iktidar son günlerini yaşıyor.”

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum