KIBRIS GAZİSİNE SON GÖREV

Tedavi gördüğü Samsun Atasam Hastanesinde hayata  gözlerini 68 yaşında yuman  Bafra Umut Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Yangın Ertekin’in eşi, Kıbrıs Gazisi Ünsal Ertekin son yolculuğuna askeri

KIBRIS GAZİSİNE SON GÖREV
14 Kasım 2015 - 18:44
Tedavi gördüğü Samsun Atasam Hastanesinde hayata  gözlerini 68 yaşında yuman  Bafra Umut Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Yangın Ertekin’in eşi, Kıbrıs Gazisi Ünsal Ertekin son yolculuğuna askeri törenle uğurlandı.
Samsun'un Bafra ilçesindeki Büyük Camide, İkindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Kıbrıs Gazisi Ünsal Ertekin, Asri Mezarlığındaki aile kabristanlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

[gallery ids="38296,38297,38298"]


SİLAHLI KUVVETLERİMİZİN TEMEL TAŞLARINI OLUŞTURMUŞTUR.

Samsun Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ahmet Diril, “Dünya da hiçbir toprak parçası bizim topraklarımız kadar vatan olmayı hak etmemiştir. Üzerinde yaşadığımız toprak parçalarımızı şehitlerimizin ve gazilerimizin kanlarıyla hamur olmuş, bu cennet vatanın her yerinde şühedalar fışkırmıştır. Bu vesileyle aziz şehidimiz ve kahraman gazilerimiz Türkiye Cumhuriyetinin ve özellikle silahlı kuvvetlerimizin temel taşlarını oluşturmuştur. Onun içindir ki; aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize yüce Türk Milletinin yüksek ahlakı özelliklerini oluşturan vefa duygusuyla sadakat göstermeliyiz” dedi.
BAFRA PROTOKOLÜ KİBRİS GAZİSİNİN ECNAZESİNDEYDİ
Cenazeye  MV. Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra eski garnizon komutanı emekli personel Albay Metin Özdemir,  MHP İlçe Başkanı Hüseyin Acar, Ak Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, İlçe Müftüsü İsmail Çiçek, İlçe Sağlık Müdürü Aytaç Akın, Garnizon Komutanı Serkan Savaş, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şube Yönetim Kurulu  Başkanı Ahmet Diril ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum