Reklam
Reklam
Reklam

Kazanmak Güzel!…

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Sakaryaspor ile oynanan hazırlık maçını değerlendirdi.

Reklam
Kazanmak Güzel!…
29 Temmuz 2021 - 21:46
Reklam
Sakaryaspor ile iyi bir hazırlık maçı oynadıklarını belirten Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, “Özellikle genç oyuncularımız, sakatlıktan çıkan birkaç oyuncumuz ile birlikte güzel bir hazırlık maçı oynadık. O anlamda bizim için iyi bir hazırlık maçı oldu. Özellikle bizim ligimizde de bu tür maçları çok oynayacağımızı göze alırsak neler yapabileceğimiz anlamında da iyiydi. Maçın geneline baktığımızda çok istekli ve arzulu bir takımımız vardı. Oynatmak istediğim bir sistem var. O sistem üzerinde bütün takımla çalışıyoruz. Kimin oynadığı veya oynamadığı önemli değil. Önemli olan o istek, arzu ve yapma istekleriydi. Bugün onu güzel yaptık diyebilirim” dedi.
Oynanan bütün hazırlık maçlarında oyun üstünlüğünün Samsunspor’da olduğunun altını çizen Mehmet Altıparmak, “Maçı 3-2 kazandık. Kazanmak güzel. Oynadığımız bütün hazırlık maçlarında oyun üstünlüğünün bizde olması ve bunun skora yansıması bizim için çok önemliydi. Sakaryaspor takımı bir alt ligde ama çok iyi bir kadrosu var. Geçen sene onlar da son anda finalde kaybettiler ve şampiyon olup tekrar bu lige gelmek istiyorlar. Oyuncularımın hepsini görme anlamında iyi bir hazırlık maçı oldu. Biz hiç ara vermeden bu zamana kadar antrenman yapıp maç oynadık. Oyuncularımın yorgunken neler yapabileceğini görme anlamında da bizim için önemliydi. Bu hazırlık maçını hem oynadığımız oyunla hem de galibiyetle bitirmemiz bizim adımıza önemli oldu” diye konuştu.
Sakaryaspor ile oynanan hazırlık maçını hakemsiz oynadıklarını ifade eden Mehmet Altıparmak, “Bu arada maçın hakemsiz oynanması maçın şeklini biraz değiştirdi. Ama bu ne bizimle ne de Sakaryaspor ile alakalı bir durum. Herhalde TFF’nin bunu atlamasından kaynaklandı. Hakem olsaydı daha farklı bir maç olabilirdi” şeklinde konuştu.
Taraftarlara da teşekkür eden Mehmet Altıparmak, “Samsun’dan ve diğer illerden gelen taraftarlarımız var. Onlara da buradan teşekkür etmek istiyorum. Geldiler bizi burada yalnız bırakmadılar. Az da olsa bu taraftarımız inşallah Samsun’a da geldiğimizde o stadın yarısı olarak göreceğiz. Bize verdikleri sinyal bu anlamda çok önemliydi. Buradan taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum