Birinci Hedef Gönüller

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Havza ve Kavak ilçe danışma meclisi toplantılarına katıldı.

Birinci Hedef Gönüller
30 Temmuz 2021 - 09:49
İlçelerde gerçekleşen danışma meclisi toplantılarında teşkilat üyeleriyle bir araya gelen AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, hizmet vurgusu yaptı. İstişarelerin yapıldığı toplantılarda konuşma yapan Milletvekili Yılmaz, "AK Parti'nin ortaya koyduğu hizmet seferberliğinde bir dakika bile durma gibi lüksümüz yok" dedi.
İstişare içinde tüm ilçelerde büyük bir koordinasyonla parti çalışmalarının yürütüldüğünü vurgulayan Yılmaz, " İlk hedefimiz 2023. Ülkemiz, şehrimiz, halkımız için çok çalışacağız. Önce gönülleri fethedeceğiz.  Büyük bir davanın içinde olmaktan hep onur duyduk. Üzerimizde büyük bir vebal ve sorumluluk olduğunun farkındayız. Samsun sevdamız. Partimizin her kademesinde görev alan teşkilat üyelerimiz, belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz topyekun halkımıza, kentimize odaklandık" ifadelerini kullandı.
"Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde üzerimize düşen sorumlulukları, partimizin, devletimizin yol haritası kapsamında yerine getirmek zorundayız." diyen Yılmaz, "Hepimizin yapması, odaklanması gereken halkımızın memnuniyetini sağlamak, ihtiyaçlar, talepler belirlenerek doğru kararla giderilmesi. Bunu sağlarken de en önemlisi gönüllere girmeyi mutlaka başarmalıyız" şeklinde konuştu.
Yılmaz, ilçelerde parti üyeleri, esnaf ve organize sanayi bölgeleri ile hastane ziyaretleri de gerçekleştirdi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum