Kartlar, Oyun Kuralına Göre Değil Hakemin Niyetine Göre!...

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, deplasmanda oynanan İstanbulspor A.Ş. maçı sonu basın toplantısında karşılaşmayı değerlendirdi.

Kartlar, Oyun Kuralına Göre Değil Hakemin Niyetine Göre!...
20 Aralık 2021 - 20:54
Sahada verdikleri mücadeleden dolayı oyuncularımızı tebrik eden Fuat Çapa, "Buraya çok istediğimiz şekilde gelemedik. Tamamen değişik bir savunma vurgusu ile oynamak zorunda kaldık. Buna rağmen ben oyuncularımı öncelikle tebrik etmek istiyorum ve teşekkür etmek istiyorum. Vermiş oldukları mücadeleden ve maça çıkmadan önce vermiş olduğumuz görevleri en iyi şekilde, iyi niyetle yerine getirmeye çalıştıkları için" dedi.
Maçı değerlendiren Fuat Çapa, "Karşılaşmada girmiş olduğumuz net pozisyonlar var. Rakibimiz skoru 1-0 yapmadan önce maalesef değerlendiremedik.1-0’dan sonra 10 kişi kalmamız takımımızın vermiş olduğu reaksiyon gayet olumluyduk. Fofana ve Yasin ile yakalamış olduğumuz net pozisyonlarımız vardı ama maalesef son vuruşlarımızı iyi yapamadık. Son dakikada yemiş olduğumuz gol açıkçası verilen mücadelenin ve oynanan oyunun karşılığı olmadığını düşünüyorum" diye konuştu.
Verilen veya verilmeyen kartların oyun kuralına göre değil hakemin niyetine kaldığını belirten Fuat Çapa, "Oyunu istediğiniz kadar iyi oynayın yönetim adaletli olmadığı sürece istediğinizi elde etme şansınız yok. Yani artık geçen hafta verilen kartlar dün oynanan karşılaşmada verilmeyen kartlar ve bugün aynı şekilde verilen ve verilmeyen kartlar yani açıkçası söylenecek bir şey bulamıyorum. Sorduğunuz zamanda cevapta alamıyorsunuz. İşin ilginç tarafı da bu. Hakeme soruyorsunuz 'neden 2.nci sarı kart Savicevic gördü' diye hiçbir şekilde cevap vermiyor. Yani ona benzer saha içerisinde en az 3-4 tane pozisyon oldu. Onları hep es geçti yani demek ki kartların standarttı hakemlerin kendi niyetine ve yorumuna kalmış, oyun kuralına değil.
Ben tekrar oyuncularımı teşekkür ve tebrik etmek istiyorum vermiş oldukları mücadeleden dolayı" şeklinde konuştu.
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum