Kardeşlik için Mardin'de buluştular...

Merkezi Samsun'da bulunan ve farklı projelerle sık sık ardından söz ettiren Capoeira Derneği kardeşlik buluşması için Mardin'de çeşitli etkinliklerde bulundu

Kardeşlik için Mardin'de buluştular...
03 Nisan 2015 - 15:29
Merkezi Samsun'da bulunan ve farklı projelerle sık sık ardından söz ettiren Capoeira Derneği kardeşlik buluşması için Mardin'de çeşitli etkinliklerde bulundu.

Brezilya dansı olarak bilinen etkileyici gösterilerle dikkat çeken Capoeira büyülemeye devam ediyor. Merkezi Samsun'da kurulan ve 10 farklı ilde faaliyet gösteren Capoeira Gençlik ve Spor Kulübü Derneği yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirdiği etkinliklerle şehrimizin farkındalığına katkılar sağlıyor. Yetenek Avcısı AVM'lerde ve Yurdum Spor Yapıyor gibi sosyal projelerle 81 ilde etkinlik gerçekleştiren dernek insanları beden eğitimi ve aktiviteye davet ediyor.

Kardeşlik için buluştular.

Kurucu dernekleri arasında bulunduğu Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonun 27-29 Mart tarihleri arasında Mardin'de gerçekleştirdiği "Gençlik Buluşması'nda" gerçekleştirdiği etkinliklerle gönülleri fethetti.

Mardin Meydanı, AVM ve ilkokullarda gerçekleştirilen gösteri ve etkinliklere halkın yoğun ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmadı. Gösteriler süresince mikrofonla Mardinlilere seslenen dernek başkanı Güngör Doğanay "sevgili Mardinliler Samsundan sizlere kucak dolusu sevgiler getirdik. Tüm ülkemizi karış karış dolaşarak halkımızı spora ve sağlıklı yaşam için egzersize teşvik ediyoruz. Göstermiş olduğunuz ilgi için sizlere teşekkür ediyoruz" dedi. Gösterilerinin ardından çocuklara hediyeler dağıtan Capoeira ekibi hatıra fotoğrafı çektirdi.

Samsun'a dönüş yapan grup üyeleri Türkiye'yi dolaşmaya devam edecek.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum