Reklam
Reklam
Reklam

Kalıcı Eserlerin Peşindeyiz

Yoğun gecen Türk Kızılay’ı haftası etkinliğini bir haftaya sığdıramadıklarını anımsatan Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs, "Canik Şube Başkanlığı olarak, 2ve 3 Kasım kan alımı etkinliğinden sonra Okulları ziyaret ederek Türk Kızılay’ının faaliyetleri anlatılarak öğrencilerin zihnine nakşedilirken Okullarda Türk Kızılay’ını ziyaret ederek Hilal-i Ahmer’in bugünkü temsilcilerini yalnız bırakmadılar" dedi.

Reklam
Kalıcı Eserlerin Peşindeyiz
11 Kasım 2019 - 10:15
Reklam
Büyük bir özveri içerisinde çalıştıklarını vurgulayan Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs, “Uğur Okullarında öğrencilerle birlikte Türk Kızılay’ı Haftası etkinliği gerçekleştirmiş ve öğrencilere Türk Kızılay’ı haftası anlatılmıştık. Uğur Okullarını Temsilen birkaç öğrenci ve yöneticileri birlikte Alican Usta Türk Kızılay’ını ziyaret ederek Türk Kızılay’ı faaliyetleri hakkında bilgi verdik ve burada Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu ikinci Başkanımız Sayın Köksal Öner ile Yönetim Kurulu üyeleri ’de benimle birlikte oldular" dedi. 
ÖĞRENCİLERİMİZE ÖNEM VERİYORUZ
Güçlü bir şekilde yollarına devam ettiklerini ifade eden Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs, "Hilal-i Ahmer’in ilk başkanı Makro paşa ile bu Hareket’e haç yakışmaz diyen aziz beyin öncülüğünde hilal sembolü ile yolumuza devam ederken 28 Ekim-4kasım Türk Kızılay’ı haftasını coşku ile kutluyor öğrencilerimizin zihnine kazımaya devam ediyoruz. Türk Kızılay’ı üyemiz Alican Usta Beyin öncülüğünde şubemize ziyaret eden Uğur okulları öğrencilerimize bize verdikleri destekten dolayı kendilerini kutluyorum. İlçemizde öğrencilerimize önem veriyoruz. Eğitim bizim için önemli olduğu gibi geleceğimiz olan gençler bizim temel taşımızdır. Türk Kızılay’ı haftası nedeniyle bizlere destek veren herkese teşekkür ederim" diye konuştu.
Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum