Başkan Demirtaş'tan TESUD'a İade-İ Ziyaret

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Emekli Subaylar Derneği Samsun Şubesi(TESUD) Başkanı Dr. Emekli Kurmay Albay İbrahim Yıldırım'ın Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletmesinin ardından Başkan Necattin Demirtaş ise iade-i ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Demirtaş'tan TESUD'a İade-İ Ziyaret
11 Kasım 2019 - 10:11
İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaşı gelişinde kapıda karşılayan Türkiye Emekli Subaylar Derneği Samsun Şubesi(TESUD) Başkanı Dr. Emekli Kurmay Albay İbrahim Yıldırım a Yönetim Kurulu Üyeleri refakat etti. Başkan Necattin Demirtaş, "Sizlerle yeniden birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Ayrıca bundan sonra ilişkilerimiz devam edecektir" dedi.
HEP BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ
Samimi ve sıcak karşılamadan dolayı teşekkür eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş" Türkiye Emekli Subaylar Derneği Samsun Şubesi(TESUD)Başkanı Dr. Emekli Kurmay Albay İbrahim Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte sık sık bir araya geleceğiz İlçemiz için el ele vererek başarılı şekilde çalışacağız" şeklinde konuştu.
BAŞKANIMIZA GÜVENİMİZ SONSUZ
İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ın iade-i ziyaret kapsamında gerçekleştirdiği ziyarette Türkiye Emekli Subaylar Derneği Samsun Şubesi(TESUD) Başkanı Dr. Emekli Kurmay Albay İbrahim Yıldırım, "Birlikte görev yaptığımız süre içinde ilkadım Belediyesi ile kardinali bir şekilde çalışacağız "diye konuştu. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.
Köksal ÖNER
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum