Kadınlar SAMGİAD'a Değer Katıyor

Samsun Genç İş İnsanları Derneği'nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği düzenlendi. Başkan Onur Öztekin, ''Kadın üyelerimiz SAMGİAD'a değer katıyor'' dedi.

Kadınlar SAMGİAD'a Değer Katıyor
08 Mart 2023 - 18:31
SAMGİAD Yönetim Kurulu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla dernek binasında kadın üyeler için kahvaltılı kutlama programı düzenledi. Programa Başkan Onur Öztekin, yönetim kurulu üyeleri ve kadın üyeler katıldı.
Kahvaltının ardından bir konuşma yapan Başkan Onur Öztekin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak, ''Ülkemizin gelişmesinde ve çağdaşlaşmasında büyük emekleri bulunan kadınlarımız, toplumsal ve ekonomik yaşamdaki gelişmelerin en temel öğesidir. Kadınlara değer verilen toplumlarda hoşgörü vardır, barış vardır, huzur vardır. Kadın güçlüyse aile güçlüdür, toplum güçlüdür. Bizler göreve geldiğimizde kadın üye sayımız bir elin parmaklarını geçmiyordu. Yeni üyelerle derneğimiz büyüdükçe kadın üye sayımızı da arttırıyoruz. Şu an kadın üye sayımızı arttırdık ama bize göre yeterli değil. Kadın üyelerimiz SAMGİAD'a değer katıyor. Kadın üye sayımızın arttırılması yönünde çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve kadın üyelerimizden bu konuda destek bekliyoruz. İyi ki varsınız. Tekrar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nüzü kutluyorum'' dedi.
Dernek çalışmaları hakkında da bilgi veren Onur Öztekin, yaşanan deprem felaketi nedeniyle bazı projeleri askıya aldıklarını belirtti.
Programın sonunda yönetim kurulu tarafından kadın üyelere çiçek hediye edildi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum