Reklam
Reklam
Reklam

AGD'den Deprem Şehitlerini ve Erbakan Hoca'yı Anma Programı

Anadolu Gençlik Derneği tüm Türkiye’de her yıl mutat olarak gerçekleştirdiği Şehitler Gecesi ve Erbakan Hoca’yı Anma programını bu yıl farklı bir tema ile gerçekleştiriyor.

Reklam
AGD'den Deprem Şehitlerini ve Erbakan Hoca'yı Anma Programı
08 Mart 2023 - 18:38
Reklam
6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve 11 ilimizi etkileye, ülkemizi yasa boğan 50 Bine yakın insanımızın vefatına neden olan Asrın Felaketi sebebiyle Depremzede kardeşlerimizin ruhlarında açılan yaralara merhem olmak adına 9 Mart Perşembe Akşamı Kuran Ziyafeti-Salâvatı Şerifler ve Sohbet içerikli bir programı Büyük Cami-i’de Akşam Namazı ile Yatsı Namazı arasında gerçekleştireceğiz.
9 Mart Perşembe Akşamı Büyük Cami’de gerçekleştireceğimiz Deprem Şehitlerini ve Erbakan Hoca’yı anma Programına tüm Samsun halkını davet ediyoruz.
Anadolu Gençlik Derneği Samsun şubesi olarak aynı zamanda Hem Maddi hem de Manevi destek için çalışıyoruz. Bu bağlamda Samsundaki Milli Görüşçü Milko kuruluşları olarak 10 Mart Cuma günü bir Ton Su ve Bakliyat yüklü tırımız Malatya ilimizin Cansuyu Aşevine gönderilecektir.
4/5 Mart 2023 Türkiye Geneli Şube Başkanları ve Bölge Başkanları toplantımızı hafta sonunda Gaziantep şehrinde yapıp ardından Depremde zarar gören illeri birlikte gezen Şube Başkanlarımız,  Depremde zarar gören bölgenin yaralarını sarana kadar buralara desteklerinin devam edeceği sözünü verdiler.
Ayrıca Samsun şehri ile Malatya şehri AGD-MGV Genel Başkanı Salih Turhan tarafında kardeş şehir ilan edildi.
İşte bu sebeple Depremde şehit olan kardeşlerimizi hayır dua ile anmak hem de TC. 54 Hükümetin Başbakanı ve Milli Görüş Lideri Necmeddin ERBAKAN Hoca’yı anmak için Büyük Cami’nde yapacağımız programa 9 Mart Perşembe akşamı Tüm halkımızı davet ediyoruz.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum