Reklam
Reklam
Reklam

KADINLAR İÇİN ŞARKI SÖYLEYİP, ÇİÇEK DAĞITTILAR

Tekkeköy Gençlik Merkezi Müzik Kulübü öğrencilerimiz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında "Gençler Sizin İçin Söylüyor" etkinliği düzenledi

Reklam
KADINLAR İÇİN ŞARKI SÖYLEYİP, ÇİÇEK DAĞITTILAR
09 Mart 2019 - 11:03
Reklam
Tekkeköy Gençlik Merkezi Müzik Kulübü öğrencilerimiz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında "Gençler Sizin İçin Söylüyor" etkinliği düzenledi.
GÜZEL BİR ORGANİZASONA İMZA ATTİLAR
Etkinlik kapsamında gençlerimiz tramvayda yolculuk eden kadınlar için şarkı söyleyip, karanfil dağıttılar. Tekkeköy Yaşar Doğu Spor Salonu önünde bulunan Tekkeköy İstasyonu'ndan başlayan etkinlik, Üniversite İstasyonuna kadar devam etti. Öğrencilerin etkinliğine Tekkeköy Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Tekkeköy AK Parti Belediye Başkan adayı Hasan Togar ile Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu destek verdi.
BİR GÜN DEĞİL HER GÜN ÖNEMSEMELİYİZ
Kadınları özel hissettirmek için böyle bir etkinlik gerçekleştirdiklerini ifade eden Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, "Kadınlar bizim her şeyimiz. Dinimiz de 'cennet anaların ayağının altındadır' buyuruyor. O yüzden kadını bir gün değil hergün önemsemeliyiz. Bu vesileyle tramvayda bir etkinlik düzenleyerek kadınlarımızın özel hissetmesini istedik. Tüm kadınlarımızın Kadınlar Günü'nü kutluyorum” dedi.
Tramvayda yolculuk eden kadınlar ve diğer vatandaşlar da etkinlikten memnuniyet duyduklarını ifade etti.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum