Kadın Hekimler Anneler Gününde Eğitime Destek İçin Bir Araya Geldi

Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı Samsun Şubesi 12 Mayıs 2024 tarihinde Emineller Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi bahçesinde ‘’Anneler Günü’’ ne özel bir etkinlik düzenledi.

Kadın Hekimler Anneler Gününde Eğitime Destek İçin Bir Araya Geldi
13 Mayıs 2024 - 14:58
Etkinliğe çok sayıda kadın hekimin yanı sıra duyarlı Samsun halkı ve birçok sivil toplum örgütü temsilcileri de destek verdi. Anneanneler, babaanneler ve çocukların katılımı ile ‘Anneler günü’ coşku ile kutlandı. 
Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı; Ülkemizin Geleceği̇ İçin:
Okul öncesi, ilköğretim, lise ve üniversite öğrencilerinin eğitimine yönelik burs sağlamak, ülkemizin kültürel, bilimsel ve sosyal gelişimine hizmet etmek, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, verimli, etkin ve yüksek düzeyde eğitim hizmetlerinin yerine getirilmesine katkıda bulunmak amacıyla çalışan ve bu amaç doğrultusunda ülkemizin kadın hekimleri önderliğinde kurulan katılımcı bir sivil toplum oluşumudur. Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı (KAHEV) eğitime verdiği destek ile Vehbi Koç Ödülü’nün de bu yılki sahibi oldu.
KAHEV Samsun Şubesi yürütme kurulu çağrısı ile Anneler Günü Etkinliğinde Samsun’un Kadın Hekimleri bir araya gelerek ortak bir emek ortaya çıkardı. Kurulan stantlarda yine hekimler tarafından yapılan lezzetli yemekler ve ikramlar, el emeği göz nuru hediyelik eşyalar satışa sunuldu. Yiyecek ve hediyelik eşya stantlarının olduğu etkinlikte; müzikli eğlenceler, palyaço gösterimi, midilli atları ile geziler yapılarak hem annelerimizin hem de çocuklarımızın eğlenceli bir gün geçirmesi sağlandı. Panayır ortamında coşku ile geçen etkinlik 13.00-17.00 saatleri arasında hız kesmeden devam etti. 
Yoğun ve coşkulu kalabalığın olduğu etkinlikte herkes alış veriş yaparken amacının ne olduğunu çok iyi biliyordu. Elde edilen tüm gelir; hala deprem bölgesinde çadır kentlerde ve konteynırlar da kalan çocuklarımızın eğitimine destek olarak gönderilecekti. 
KAHEV Samsun Şubeye bu anlamlı günde kapılarını açarak destek veren Emineller Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezine, destek olan tüm meslektaşlarımıza, duyarlı Samsun halkına, sivil toplum örgütleri temsilcilerine, gönül dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz.
Karşılıksız sevginin ve güvenin adı olan Annelerimizin anneler günü kutlu olsun…
Kadın isterse yapamayacağı hiçbir şey yoktur. 
Samsun Kadın Hekimleri Eğitime destek adına yine bir iyiliğe adını başarı ile yazdı. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum