KADEF Gençlik Kollarında Takdir Toplayan Milli Dayanışma

Ailelerimizin mutluluğu bizim en büyük moral kaynağımız.

KADEF Gençlik Kollarında Takdir Toplayan Milli Dayanışma
05 Nisan 2020 - 16:10
İlkadım ilçesinde Kavak Dernekler Federasyonu (KADEF) Gençlik Kollarının organize ettiği "Milli Dayanışmayı" öne çıkaran sosyal duyarlılık hareketi ilçe halkında takdir toplamaya devam ediyor.
Yakın zamanda ortaya çıkan ve Türkiye'de etkisini hissettiren Coronavirüsü ( Covid-19) sebebiyle ülke genelinde sık tedbirlerin alındığı ilkadım ilçesinde KADEF Gençlik Kolları Başkanı Adem Sekmenoğlu birlikte oluşturduğu 10 kişilik gönüllü ekip ilkadım'da mahalle muhtarlarının tespit ettiği 65 yaş üstü ve ihtiyaç sahibi ailelerin bu zor gününde yardımına koşuyor.
Her Gün 60 Koli İle Halkımıza Yardım Ediyoruz
Hayırseverlerin destekleri ile hazırlanan kolilerin tespit edilen adresleri bizzat kendisini de katılım sağlayarak dağıtımlarının gerçekleştirdiklerini dile getiren Gençlik Kolları Başkan Adem Sekmenoğlu; "Koliler halinde dağıttığımız yardımlarda dört kişilik bir ailenin bir aylık temel ihtiyacını karşılayacak kadar gıda maddesi bulunuyor. Mahalle muhtarlarında ve Belediye envanterinde kayıtlı, öncelikle 65 yaş üstü öksüz ve yetim, yardıma muhtaç aileler tek tek tespit edilerek yardımlar yapılmaktadır. Günlük 60 gıda kolisini ihtiyaç sahibi insanlarımıza ulaştırarak ülkemizin içinde bulunduğu bu zor süreçten bizde taşına altına elimizi koyarak Milli Dayanışma ya destek olan örnek bir uygulama yapıyoruz. İnşallah her geçen gün biraz daha artan oranda ve sayıda, bu desteklerimizi bu yardımlarımızı vermeye çalışacağız. Manevi duygularının had safhada seyrettiği, yardımlaşmanın değerinin on kat daha arttığı bir zamanda İnsanı ön planda tutan bir anlayışla insanlara arasındaki diyaloğu güçlendirmek, toplumsal adalet ve barış ortamının oluşmasına katkıda bulunmak, hayırlı işler yapmak ve hayır işlerine yardım etmek, vatana millete faydalı olmak adına her geçen gün sayısını arttıracağımız yardım paketlerimizi ihtiyacı olan ailelere kavuşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz, yaşatacağız. Ailelerin yaptığı duaları yapılan hizmetlerde bizlere en büyük moral kaynağı oluyor. Ülkemizin bu buhranlı süreci el birliği ile atlatıp başta kentimize, ülkemize, milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa güzel günlerde bir arada olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum