KA-DEF Gençlik Kollarında Ersin Karatay Dönemi Başladı

Kavak Dernekler Federasyonu (KA-DEF) Olağan Genel Kurulu’nda yapılan seçimde Gençlik Kolları Başkanlığı'na Ersin Karatay seçildi.

KA-DEF Gençlik Kollarında Ersin Karatay Dönemi Başladı
22 Kasım 2021 - 15:46
Karatay, ”Emek vererek Gençlik Kolları Başkanı olabilme imkânı veren Genel Başkanımız Bayram Erişkin’e bunu oylarıyla mümkün kılan tüm gençlik iradesine teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.
Yaşadığı şehre değer katan ve hizmetlerine devam eden Kavak Dernekler Federasyonu’nu gençlik kollarında yeni bir dönem başlıyor. Mevcut Başkan Adem Sökmenoğlu ile çeşitli etkinlikler ile 5 yıl boyunca adında söz ettiren ve KA-DEF “Gençlik Kolları Geleneksel Halı Saha Turnuvası” sonrası istifasını veren Sökmenoğlu’ ile boşalan koltuğa Ersin Karatay geçti. Tek listeyle gidilen seçimde oy verme işleminden sonra sayıma geçildi. Gençlerin oylarını ve güvenini alan Ersin Karatay KA-DEF Gençlik Kolları Başkanı oldu.
Sizlere her zaman her yerde her hususta yardımcı olmak bizim öncelikli görevlerimizden biridir diyen KA-DEF Gençlik Kolları Başkanı Ersin Karatay,” Şahsıma göstermiş olduğunuz teveccühle bu göreve seçilmiş bulunmaktayım. Tüm Dernek Başkanlarıma ve Delegelere şükranlarımı sunuyorum. Benimle birlikte seçilen Yeni Yönetim Kurulu Üyelerimize de yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum. Birlikte, beraberlik ve dayanışma içinde hareket ederek bizlere verilen hedeflere zamanında ulaşma azim ve kararlılığındayız. Aşık Veysel’imizin dediği gibi biz buralara “Uzun İnce Bir Yoldan” geçerek zorluklarla mücadele ederek geldik. Çok büyük çabalar ve gayretler çok şükür meyvesini verdi. Bugün itibari ile Federasyonumuz şehrimizde en etkili, en kurumsallaşmış, en kuşatıcı ve hemşehrileri tarafından en çok sahiplenilen bir sivil toplum kuruluşu haline gelmiştir. Bizler bugüne kadar olduğu gibi arkamızda sizlerin desteğini hissettikçe daha başarılı işler yapacağımıza inanıyoruz. Sizlerle daha ileri gideceğiz. Geleceğe daha güvenle yürüyeceğiz. Gelecek inşallah daha iyi şeyler getirecektir. Ben Allah’tan böyle olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum