İlkadım Binlerce Çiçekle Renklenecek

İlkadım Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü kış mevsimi öncesi yaptığı peyzaj hazırlıkları ile İlkadım'ı çiçek ordusu ile renklendirecek

İlkadım Binlerce Çiçekle Renklenecek
27 Ekim 2019 - 19:01
İlkadım Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü kış mevsimi öncesi yaptığı peyzaj hazırlıkları ile İlkadım'ı çiçek ordusu ile renklendirecek.
İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın büyük önem verdiği kent peyzaj çalışmaları ve çocukların zaman geçirebileceği temiz ve düzenli oyun parkları oluşturulması için Park ve Bahçeler Müdürlüğünce titiz ve kapsamlı bir hazırlık süreci başlatıldı. Özellikle kent merkezinin çehresini değiştirecek ve kış aylarında şehre renk katacak çalışmalar için hazırlıkların tamamlandığı bildirildi.
TECRÜBELİ KADRO İLE TOHUMDAN ÇİÇEĞE YERİNDE ÜRETİM
İlkadım Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Alaattin Er yürütülen hazırlık süreci için yaptığı açıklamada; "Kış mevsimine hazırlık çalışmalarımızı başlatarak belediyemize ait seramızda kendi personelimiz ile tohumdan başlayarak çiçeklerimizi dike bilecek hale getirdik. Bunun yanı sıra yine kendi personelimizle tohumlama ve çelikleme yöntemleri ile çok sayıda bitkiyi yetiştirerek hem ilçemiz için kullanıyor hem de vatandaşımız için satışa sunuyoruz. Piyasa şartlarına göre çok uygun fiyatlarla kar amacı gütmeden sağlıklı bitkilerimizi halkımızla buluşturuyoruz. Bunun yanı sıra ürettiğimiz çiçek, fidan ve çalı grubu bitkilerimizi kamu kurumları, ibadethane ve okullarımıza ücretsiz olarak kendi personelimizle yerini hazırlayıp dikim işlemini yapıyoruz. Bu çalışmalara paralel olarak çocuk oyun alanlarının bakım ve onarımlarını gerçekleştiriyor ve yeni sezon için belirlenen alanlara projelerimizi hazırlıyoruz" diye konuştu.
İLKADIM'A YAKIŞAN BİR ÇEVRE İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Çevre düzenlemesi ve park çalışmalarına hız katılması için talimat verdiğini belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş; "Özellikle çocuklarımızın oynayacağı, güzel zaman geçirebileceği temiz ve güvenli alanlar oluşturmak için büyük bir özveri ile çalışıyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz tarafından yürütülen çalışmalar şehrimizin merkezi İlkadım'a yakışan bir çevre oluşturmak için titizlikle yürütülüyor. Kent peyzajına renk katacak çalışmalarımızı tamamlamış durumdayız. Önümüzdeki günlerde personellerimizce yapılacak dikim işleri ile çalışmalarımızı halkımızın hizmetine sunmuş olacağın. Diğer yandan yeni park alanları belirleme ve projelendirme çalışmalarımızda aralıksız sürmekte. Şu an 10 ayrı noktada park ve dinlenme alanı projelerini tamamlamış durumdayız. Bu projelerimizi de halkımızın hizmetine en kısa sürede sunacağız" şeklinde konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum