İlçe ziyaretlerine devam eden Samsun Valisi İbrahim Şahin, Çarşamba ve Terme ilçesini ziyaret etti.

ŞAHİN ÇARŞAMBA VE TERME’Yİ ZİYARET ETTİ İlçe ziyaretlerine devam eden Samsun Valisi İbrahim Şahin,  Çarşamba ve Terme ilçesini ziyaret etti

İlçe ziyaretlerine devam eden Samsun Valisi İbrahim Şahin, Çarşamba ve Terme ilçesini ziyaret etti.
13 Kasım 2014 - 10:45
ŞAHİN ÇARŞAMBA VE TERME’Yİ ZİYARET ETTİ

İlçe ziyaretlerine devam eden Samsun Valisi İbrahim Şahin,  Çarşamba ve Terme ilçesini ziyaret etti.

Çarşamba ilçesini ziyaret eden Samsun Valisi İbrahim Şahin’i hükümet konağı önünde Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, Çarşamba Garnizon Komutanı Yrb. Zafer Öz, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, kamu görevlileri ve daire amirleri çiçekle karşıladı.

Daha sonra ilçe protokol üyeleri ile birlikte Kaymakamlık makamına geçen Samsun Valisi İbrahim Şahin’e burada Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, ilçede yapılan çalışmalar hakkında brifing verdi.

Kaymakamlık ziyaretinden sonra Çarşamba Belediyesini ziyaret eden Samsun Valisi İbrahim Şahin, burada Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ile bir süre sohbet ettikten sonra, 800 yıldır ayakta kalan ilimiz Çarşamba ilçesi Çay Mahallesi'nde bulunan tarihi Çivisiz Göğceli Camii’nde incelemelerde bulunarak cami hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Samsun Valisi İbrahim Şahin incelemelerin ardından Terme ilçesine gitmek üzere Çarşamba ilçesinden ayrıldı.

Terme ilçesinde Valisi Şahin’i hükümet konağı önünde Terme Kaymakamı İlyas Gün, Terme Garnizon Komutanı Per. Yzb. Vedat Topak, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, kamu görevlileri ve daire amirleri tarafından çiçekle karşılandı.

Daha sonra Kaymakamlık makamına geçen Samsun Valisi İbrahim Şahin’e Terme Kaymakamı İlyas Gün ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi sundu.

Terme Kaymakamlığı ziyaretinin ardından, Terme Belediyesini ziyaret eden Samsun Valisi İbrahim Şahin’i Belediye Binası önünde Belediye Başkanı Şenol Kul ve belediye çalışanları çiçekle karşıladı.

Daha sonra Belediye Başkanlık makamına geçen Samsun Valisi İbrahim Şahin, burada Belediye Başkanı Şenol Kul ile görüşerek ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyaretin ardından Samsun Valisi İbrahim Şahin, ilçeden ayrıldı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum