Reklam
Reklam
Reklam

Her Yönüyle Örnek Olan Öğretmenlerimiz

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Reklam
Her Yönüyle Örnek Olan Öğretmenlerimiz
23 Kasım 2021 - 21:31
Reklam
Yılmaz mesajında; Öğretmenler bir ülkenin, milletin aydınlanması,  gelişmesi, bireysel tekâmülün sağlanmasının önemli temel taşıdır. Öğretmenlerimiz her daim aldıkları bilgileri yeni nesillere aktarmak, onların en iyi eğitimi alarak örnek bireyler olması için büyük gayretler sarf etmiş, başarı da sağlamıştır.
Bir ülke için eğitim ve ana gövdesi öğretmenlerimiz çok önemlidir. Bir devleti oluşturan unsurların ayakta kalabilmesi, gelişmesi ve güçlenmesi için eğitimli, bilinçli ve her yönüyle düzgün bireylere ihtiyaç vardır. Şuan ülkemiz her alanda eğitimli, kişilikleriyle örnek teşkil eden, öğretmenlerinden aldıkları bilgileri en doğru şekilde kullanan fertleriyle yükselişini sürdürmektedir.
Öğretmenlerimizin yetiştirdiği her bir Türk genci, görev ve sorumluluklarının bilinciyle hareket ederek ülkesi, milleti için var gücüyle çalışmakta, hayatını bu şekilde yönlendirmektedir. Okullarımızda çocuklarımızın en iyi eğitimi alması için öğretmenlerimizin verdiği katkı büyüktür. Devletimizin eğitim için sağladığı imkânlarla, öğretmenlerimizin görev ve sorumlulukları birleşerek eğitim kalitemiz her geçen gün artmaktadır. Bir öğretmenin 'öğreten' kimliği ise her zaman devam etmekte, okulda ve özel hayatlarında bu sürmektedir. Her yönüyle örnek olan öğretmenlerimizin her bireye doğruyu göstermek ve yönlendirmek gibi özel bir sorumluluğu vardır. Öğretmenlerimiz hepimiz için çok değerlidir. Onlara saygıyı, sevgimizi her zaman göstermeli ve hayatımızda ne kadar önemli rol aldıklarını hiç bir zaman unutmamalıyız.
Emanet ettiğimiz yavrularımızı yetiştiren öğretmenlerimize her zaman destek olmalıyız. Bu milli bir sorumluluktur. Özellikle gençlerimiz öğretmenlerinin değerini çok iyi bilmeli, saygı ve sevgi yönünden hiç bir eksik davranış içerisinde bulunmamalıdır.
Bu duygu ve düşüncelerle tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü en kalbi duygularla kutlarken, ahirete irtihal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum. "

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum