Hemşireler Canik'te buluştu

Samsunlu hemşireler, Canik Belediyesi'nin düzenlediği kahvaltıda bir araya geldi

Hemşireler Canik'te buluştu
24 Mayıs 2015 - 14:21
Samsunlu hemşireler, Canik Belediyesi'nin düzenlediği kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Osman Genç ile AK Parti Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan'ın da katıldığı kahvaltının ardından ebe ve hemşireler doyasıya eğlendi.
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Hemşireler Haftası nedeniyle düzenlenen kahvaltıda Samsunlu ebe ve hemşirelerle bir araya geldi. Meşe Kültür Tesisleri'nde düzenlenen kahvaltı programına Başkan Genç'in yanısıra AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan, Türk Hemşireler Derneği Samsun Şube Başkanı Rahşan Yılmaz, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler ile ebe ve hemşireler katıldı.
CANİK, SAĞLIKTA DA İDDİALI
Kahvaltıda yaptığı konuşmada Canik'in her alanda büyümeye devam ettiğini ve ilçenin sağlık alanında yapılan yatırımlarla bu alanda büyük ivme yakaladığını belirten Başkan Genç, "Her alanda olduğu gibi Canik sağlık yatırımlarında da iddialı. Medicana, Romatem ve Kızılay Bölge Kan Merkezi gibi önemli sağlık yatırımları ilçemizde hayata geçti. Bu yatırımlar sayesinde ilçemizde birçok sağlık personeli istihdam imkânı buldu. Hedefimiz Yeni Türkiye'de Yeni Samsun'u 2019'a hazırlamak" dedi. Bu tür etkinliklerin birlik ve beraberliğe, kaynaşmaya vesile olduğunu da ifade eden Başkan Osman Genç, tüm hemşirelerin Hemşireler Haftası'nı da kutladı.
DAHA ÇOK VEKİL, DAHA GÜÇLÜ TEMSİL
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan da, AK Parti Hükümetinin en çok yatırım ve iyileştirme yaptığı alanlardan birinin de sağlık olduğuna işaret ederek, "Artık sağlık çalışanlarımız çok daha iyi imkânlarda insanlarımıza hizmet ediyor. Bu gelişmeler inşallah 7 Haziran'dan sonra da devam edecektir. Milletimiz AK Parti'ye inanıyorum ki daha güçlü destek verecektir. Amacımız Samsun'dan daha çok milletvekili Meclis'e taşımak ve şehrimizi daha güçlü temsil etmektir" diye konuştu.
DOYASIYA EĞLENDİLER
Türk Hemşireler Derneği Samsun Şube Başkanı Rahşan Yılmaz da, kendilerine yaptığı destekten ötürü Başkan Genç'e teşekkür etti. Yılmaz, "Amacımız, hemşirelik mesleğini geliştirmek ve hak ettiği seviyeye ulaştırmaktır" şeklinde konuştu. Kahvaltı sonunda Türk Hemşireler Derneği Samsun Şube Başkanı Rahşan Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Genç'e desteklerinden dolayı plaket verdi. Daha sonra ebe ve hemşireler düzenlenen eğlencede çalan müzikler eşliğinde doyasıya eğlenerek stres attı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum