Hayırlı İşlerin Peşindeyiz!

Çarşamba İlçe Müftüsü Osman Karagöz, “Erkek Yatılı Hafızlık Kuran Kursunu ilçemize kazandırmış bulunmaktayız. Hayırlı olsun” dedi.

Hayırlı İşlerin Peşindeyiz!
15 Kasım 2020 - 23:28
Özveri ile çalışmanın sonucunu başarıyla taçlandırdıklarını vurgulayan Çarşamba İlçe Müftüsü Osman Karagöz, “Beylerce mevkiinde yer alan söz konusu olan binamız 10.01.2020 tarihinde İlçe Kaymakamımız Sayın Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Belediye Başkanınız Sayın Halit Doğan, bir önceki Samsun Valimiz Sayın Osman Kaymak ve Milletvekillerimizin çalışmalarıyla birlikte Erkek Yatılı Hafızlık Kuran Kursu olarak düzenlenip hizmet vermek üzere Millî Emlak tarafından İlçe Müftülüğüne tahsisi yapılmıştır” dedi.
İlçemizin Adına Hep Birlikte Güzel Bir Atılım Yaptık
Çarşamba İlçe Müftülüğümüze yeni ve çok amaçlı bir Kuran Kursunu kazandırdıklarının altını çizen Il ilçe Müftüsü Osman Karagöz, “İl Müftümüz Sayın Seyfullah Çakır ile beraber Yeni binayı gezerek yapılan çalışmaları mahallinde incelemiş olup bina ilgili almış olduğu bilginin ardından bir kısım önerilerde bulunmuştur.  Kuran Kursu tamamlandığında içerisinde Diyanet Gençlik Ve Diyanet Kültür merkezi de olacak olan bu görkemli bina Yatılı Erkek Kuran Kursu olarak hizmet verecektir. İlçemize hayırlı olsun temennisiyle binanın hizmete girmesinde her türlü katkılarını esirgemeyenlere ve ilçe halkına teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Köksal ÖNER

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum