Hayatlarını İlkadım'da Birleştirdiler

İlkadım Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli Samet Özer ile Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanı Seher Çık hayatlarını birleştirdi

Hayatlarını İlkadım'da Birleştirdiler
10 Ağustos 2016 - 11:55
7- Boş kalıp haber 2İlkadım Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli Samet Özer ile Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanı Seher Çık hayatlarını birleştirdi.
Bafra'da bir düğün salonunda düzenlenen düğün töreninde dünya evine giren Özer ve Çık çiftinin düğününde davetliler canlı müzikle hoş saatler geçirdi.
Mutlulukları ve heyecanları gözlerinden okunan Samet Özer ve Seher Çık çifti, kalabalık bir katılımla gerçekleşen düğün merasiminde tebrik ve hediyeleri kabul etti.
1Mesai arkadaşlarının yalnız bırakmadığı çiftin düğün merasiminde Başkan Tok,  çalışanları Samet Özer ve Seher Çık'a iki cihan saadeti diledi.  Her iki çalışanına ömür boyu sağlık, mutluluk ve huzur dileyen Başkan Erdoğan Tok,  "Evlilik,  toplumun en küçük yapısının olan ailenin oluşumunda önemli bir yapıdır. Bu yapının sağlam temellere oturtulması karşılık, sevgi ve saygıya bağlıdır. Hayatınızı birleştirme yolunda attığınız ilk adımı olan evliliğinizin ömür boyu mutlu ve huzurlu bir şekilde sürmesini diliyorum" dedi.
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum