Halk Günleri'nde binlerce kişiyle görüştü

Vatandaşlarla birebir iletişim kurmak ve sorunlara hızlı çözüm üretmek amacıyla düzenlenen Halk Günleri'ne devam eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, son bir yıldır gerçekleştirdiği Halk Günleri'nd

Halk Günleri'nde binlerce kişiyle görüştü
30 Temmuz 2015 - 20:47
Vatandaşlarla birebir iletişim kurmak ve sorunlara hızlı çözüm üretmek amacıyla düzenlenen Halk Günleri'ne devam eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, son bir yıldır gerçekleştirdiği Halk Günleri'nde binlerce vatandaşla görüştü.

Her hafta Çarşamba günü belediyenin giriş katında düzenlenen Halk Günleri'nde vatandaşlarla buluşan Başkan Osman Genç, Canikliler ile doğrudan iletişim kuruyor ve sorunlara hızlı çözüm üretiyor. İlgili Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürlerinin de hazır bulunduğu halk Günü'nde Başkan Genç ile yüz yüze görüşme imkânı bulan vatandaşlar, Başkan'a her türlü sıkıntılarını anlatıyor. Bazı vatandaşlar da yapılan çalışmalara teşekkür etmek için Halk Günü'ne katılıyor.

7/24 HALK GÜNÜ

Vatandaşların randevu almaksızın görüştüğü Başkan Genç, bu zamana kadar binlerce kişiyi dinledi. Halk Günü'nde bazı talepler anında yerine getirilirken, zaman gereken konularda ise iş takibi gerçekleştiriliyor. Halk Günleri ile yerel yönetimde katılımcılığı sağlamak ve ortak çözümde buluşmayı amaçladıklarını belirten Başkan Genç, "Aslında biz haftada bir kez halkımızla bir araya gelmemizin yanında, mahallelerimizde yaptığımız gezilerde, etkinliklerde vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Ayrıca sosyal medyadan da halkımız bizimle iletişime geçebiliyor, sorunlarını anlatabiliyor. Yani Canik'te 7/24 Halk Günü yapıyoruz" dedi.

'HALKIMIZLA İÇİÇEYİZ'

Canik'te 10 yılda halkla aralarına engel koymadıklarına işaret eden Başkan Genç, "Biz her zaman halkımızın içinde olduk. Halk Günü ile de yoğun programlardan dolayı görüşme imkânımız olmayan az sayıda vatandaşlarımızla da bir araya geliyoruz. Bu buluşmalarımız oldukça da faydalı geçiyor. Halkımızı dinliyoruz, çünkü biz halkımıza hizmet için buradayız. Zaten halktan kopuk olan bir yöneticinin başarılı olması mümkün değildir. Bizim halkımızla aramızda kapılar, duvarlar yok. Halkımızla iç içeyiz" dedi.

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum