Bırakın ülkemizi İslam...

Sultan Erdoğan Bırakın ülkemizi İslam âleminin Sultanı Erdoğan

Bırakın ülkemizi İslam...
30 Temmuz 2015 - 20:45
Sultan Erdoğan

Bırakın ülkemizi İslam âleminin Sultanı Erdoğan.

Cumhurbaşkanımız yaptığı son açıklamada PKK’ya operasyonda çok geç kaldıklarını buyurmuş.

Diyarbakır meydanında bir tarafına PKK hamisi Mesut Barzani diğer tarafına PKK şarkı türkü ağıtlarını besteleyen Şivan Perver...

PKK’dan maddi desteğini esirgemeyen türkücü İbrahim Tatlıses ve Kürt kökenli eşi emine Erdoğan’ı alıp ülkem insanına poz veren Sultan Erdoğan hafızalarımızda!

2002 genel seçimlerinden partisi birinci çıkınca daha Başbakan olmadan ABD’ye gidip başkan Bush’a bağlılıklarını belirtmesi ABD’nin Ankara büyükelçisi Türk Adalet sistemini eleştirdiğinde büyükelçiyi yerden yere vurması da hafızlarımızda!

ABD Irak’ı vurmaya hazırlanıyor… Zamanın Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen bir grup iş adamını Irak lideri Saddam Hüseyin’le ticaret anlaşması yapmak istiyor. (Aslında AKP Hükümeti Saddam’a korkma arkandayız diyor ve Saddam hiç istifini bozmuyor yerinden kalkmıyor bu tiyatroyu seyrediyor)

Tam 30 gün sonra ABD gemileri tam teçhizatlı Mersin limanına çıkartma yapıyor. Bu ülkeyi baştan sona geçip güney doğuda sanayi siteleri kiralıyor… Ülkeme yerleşirken Sultan Erdoğan Devlet Bakanı Mehmet Ali Babacan’ı ABD başkanı Bush’a gönderiyor. Başkan Bush siz benimle Teksas’ta at pazarlığı yapmayın diyor. Bu sözler de hafızalarımızda!

ABD’nin emriyle sınırlarımıza İran’ın İsrail’in yapacağı muhtemel bir saldırıya karşı sınırlarımıza patriot füzeleri konulurken Davos’ta aslan kesilen Sultan Erdoğan’ı hatırlıyoruz.

İsrail Cumhurbaşkanı Perez’e benden yaşça büyüksün ama senin dilin uzun diyen ardından Perez’e değil modarotöre vanmünit dedim diyebilen sultan Erdoğan hafızalarımızda!

Mavi Marmara’ya uluslararası sularda saldıran yardıma giden masum vatandaşlarımızı katleden İsrail’e bir daha bu gemi Gazze’ye giderse ona savaş gemilerimizde eşlik edecektir diyen ancak savaş gemilerini Gazze yerine korsanlarla mücadele için okyanusa gönderen Sultan Erdoğan hafızalarımızda!

Önce NATO’nun Libya’da ne işi var diyen sonra da merhum Kaddafi’ye çek git diyebilen Sultan Erdoğan hafızalarımızda!

Ortak bakanlar kurulu toplantısı yaptığı ailece çarşı Pazar gezdiği ardından Suriye Devlet Başkanı Başer Esat’a geç git diyen Sultan Erdoğan hafızalarımızda!

PKK yandaşı teröristler milletvekili seçilince cezaevinden çıkışlarına göz yuman uyduruk suçlarla cezaevlerine konan paşalar, gazeteciler, CHP ve MHP’ye başka milletvekili seçilince içerden çıkmaması için hâkimi savcıyı tehdit eden Sultan Erdoğan hafızalarımızda!

Genelkurmay başkanını terör örgütü kurmakla suçlayan uyduruk Ergenekon ve balyoz davarlarını yürüten hâkim ve savcılara destek veren 17-25 Aralık operasyonun ardından aynı hâkim ve savcılara paralel devletin adamları diyen meslekten ihraçlarını isteyen Sultan Erdoğan hafızalarımızda!

Avrupa birliğine giriyoruz diyerek hava fişeklerle gündüz vakti Ankara meydanında gösteri yapan, bugün ise bizi Avrupa birliğine almazsanız almayın diyebilen Sultan Erdoğan hafızalarımızda!

Önce PKK terör örgütüyle görüşen şerefsizdir diyebilen, sonra da terör örgütüyle biz görüşmüyoruz Devlet görüşüyor diyen ve MİT’in görüşmesini dahi kanuna bağlayan ardından İmralı’daki bebek katili de çözüm istiyor diyen Sultan Erdoğan hafızalarımız da!

Önce Irak’ın toprak bütünlüğüne herkes saygılı olmak zorundadır diyen, ardından PKK hamisi Mesut Barzani ile petrol anlaşması yapan Sultan Erdoğan hafızalarımızda!

Ülkesin bölen PKK’ya yardım ve yataklık eden Barzani’yi Ak Parti genel kurulunda alkışlatan Sultan Erdoğan hafızlarımızda!

Allah (cc) hiç kimseye hafızasını kaybettirmesin…

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum