HAK ETTİĞİMİZ ÜÇ PUANI ALDIK

Spor Toto Bölgesel Amatör Lığ 4’üncü Grup’ ta mücadele eden Lâdik Belediyespor’da  Teknik Direktör Muammer Ayvaz, ”Rakibimizin karşısına iyi bir galibiyet  aldık

HAK ETTİĞİMİZ ÜÇ PUANI ALDIK
07 Kasım 2017 - 13:20
Spor Toto Bölgesel Amatör Lığ 4’üncü Grup’ ta mücadele eden Lâdik Belediyespor’da  Teknik Direktör Muammer Ayvaz, ”Rakibimizin karşısına iyi bir galibiyet  aldık. Devamını getirteceğimize inanıyorum” dedi.
BU MAÇI KAZANDİK MUTLUYUZ
1926 Bulancakspor karşısında üç puan için mücadele ettiklerini ifade eden Lâdik Belediyespor’da Teknik Direktör Muammer Ayvaz, ”Maça iyi başlayan taraf Lâdik Belediyespor oldu Karşılaşmanın her iki yarısında bulumuz gol pozisyonlarını gole çeviremedik. Bu maçı farklı bir sonuçla kazanabilirdik. Taraftarınızın önünde alına üç puandan sonra mutluyuz. Futbolcularımız bu güzel galibiyeti hap birlikte kutladılar. Bede onları kutluyorum” şeklinde konuştu.
KAZANMAK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ
Samsun derbisi niteliğini taşıyan Çarşamabaspor maçının hazırlılarına başlayacaklarını hatırlatan, Turuncu- Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Ayvaz, ”Derbi maçlar her zaman  zevki ve  çekişmeli geçer bu hafta sonu deplasmanda karşılaşacağımız. Çarşamabaspor maçında bunlardan birisi olacaktır. Kazanmak için mücadele edeceğiz. Güzel bir maç olacağına inanıyorum. 1926 Bulancakspor maçında ufak tefek  sakatlıklarımız oldu. Bu önemli  maça yetiştirmeye  çalışacağız” diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum