GÜMMÜŞDAĞ, İKİDE İKİ YAPTTIK

Spor Toto Bölgesel Amatör lığ 4’üncü Grup’ta mücadele eden diğer temsilcimiz Atakum Belediyespor’da Teknik Sorumlu Güven Gümüşdağ, ”Corum Eti Lisesi maçı galibiyeti ile ikide iki yaptık

GÜMMÜŞDAĞ, İKİDE İKİ YAPTTIK
07 Kasım 2017 - 13:28
Spor Toto Bölgesel Amatör lığ 4’üncü Grup’ta mücadele eden diğer temsilcimiz Atakum Belediyespor’da Teknik Sorumlu Güven Gümüşdağ, ”Corum Eti Lisesi maçı galibiyeti ile ikide iki yaptık. Yolumuza devam ediyoruz ”dedi.
HER İKİ YARIDA İYİ MÜCADELE ETİK
Corum Eti Lisesi karşısında iyi bir oyun sergilediklerini vurgulayan Atakum Belediyespor’da Teknik Sorumlu Güven Gümüşdağ,” Rakibimizin karşısında her iki yarıda iyi mücadele etik. Galibiyeti getirecek golleri bulmanıza rağmen çok net gol pozisyonları bulmamıza rağmen değerlendiremedik. Bu maçı kazandığımız içi mutluyuz. Alınan  bu arada  güzel galibiyetten sonra futbolcularımı kutluyorum ”diye ifade etti.
ÜÇTE ÜÇ YAPAYI HEDEFLİYORUM
Şarkışla Belediyespor maçına galibiyet parolası ile hazırlanacaklarını söyleyen Turuncu Mavi Beyazlı ekibin Teknik Sorumlusu Gümüşdağ, “Yükselişe geçtik devamını getireceğimize inanıyorum. Futbolcularımızda bunu bilinci içindeler. Bu Hafta sonu saha ve seyircimizin önünde yapacağımız Şarkışla Belediyespor maçı ile üçte üç yapayı hedefliyorum. Sporsever Samsunluların yanı sıra taraftarlarımızı maçımıza devet ediyoruz” diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum