GİRESUNSPOR'UN 48. YILI

Belediye Başkanı Kerim Aksu Giresunspor’un 48

GİRESUNSPOR'UN 48. YILI
09 Nisan 2015 - 11:42







Belediye Başkanı Kerim Aksu Giresunspor’un 48. Kuruluş yılını kutladı. Başkan Aksu yayınladığı kutlama mesajında, yeşil-beyaz renklerin Giresun’u bir tutku etrafında birleştirdiğini belirterek , “Giresunspor bizim birleştirici gücümüzdür ”dedi.

Giresunspor’un aslında 90. Yılı olduğunu hatırlatan Belediye Başkanı Kerim Aksu mesajında şunları dile getirdi;

“Giresunspor’un temelleri 1925 yılında atılmıştır. Amatör kulüplerimiz 9 Nisan 1967 yılında Giresunspor çatısı altında birleşmiştir. Giresunspor için birleşen amatör kulüplerimiz, bu birleştirici gücü bizlere emanet etmişlerdir. Giresunspor bizlerin birleştirici gücüdür. Söz konusu Giresunspor ise gerisi önemli değildir. Çotanaklar olarak efsaneleşen taraftarlarımız, dededen toruna, babadan oğula yeşil-beyaz sevdayı sürdürmektedir. Giresunspor, Giresun’un en büyük değeridir. Bu değeri bizlere emanet edenlere minnetle, yeşil beyaz renklere hayat verenleri saygıyla anıyorum.


Kuruluşundan bugüne kadar göğsümüzü kabartan, başkanlara, yöneticilere, teknik heyetlere, futbolculara, yardımcı personele ve yeşil beyaz renklerin solmasına izin vermeyen Büyük Çotanaklara şükranlarımı sunuyorum. Yeşil beyaz sevdamız sonsuza kadar sürecektir. Nice yıllara Giresunsporum.”

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum