Genel Başkan Eminoğlu Vezirköprü'de

Türkiye Gençlik Vakfı(Tügva) Genel Başkan Enes Eminoğlu, Samsun Valisi Dr.Zülkif Dağlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Akparti İl Başkanı Ersan AKSU, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Tügva Samsun İl Başkanı Mustafa Demir ve il temsilcileriyle karşıladı.

Genel Başkan Eminoğlu Vezirköprü'de
14 Eylül 2020 - 09:35 - Güncelleme: 14 Eylül 2020 - 12:36
Samsun'daki programlardan sonra Vezirköprü'de Kanyonda Karadeniz Bölgesi İl temsilcileri toplantısına geçildi. Yaklaşık 3 saat süren toplantıda İllerde yapılan Gençlik çalışmaları, pandemi sürecindeki çalışmalar, millî birlik, ümmet şuuru, bakanlıklarla yapılan protokoller, illerde ve ilçelerdeki çalışmalar gibi konular değerlendirildi.
Samsun’daki Samimiyet Ön Plandaydı
Vezirsuyu Tabiat Parkında devam eden toplantıya Akparti İlçe Başkanı Mehmet Kurt eşlik etti.  Tügva genel başkanına ve il temsilcilerine Vezirköprü' nün simgesi semaver hediye edildi. Tügva Genel Başkanı Enes Eminoğlu, ”Samsun'daki samimi karşılamadan dolayı ve ilçelerindeki gençlik çalışmalarından memnun kaldım Vezirköprü Şahinkaya Kanyonu için gizli cennet, verimli bir toplantı oldu. Hayırlara vesile olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum