GELİNİN DAYISI ÖZAT'TAN 7,500 TL!

Samsunspor kulübüne seyircilerden dolayı ceza geliyordu

GELİNİN DAYISI ÖZAT'TAN 7,500 TL!
04 Ocak 2016 - 17:40
Samsunspor kulübüne seyircilerden dolayı ceza geliyordu. Bu yetmemiş gibi Teknik Direktör Özat’ın kaprisinden dolayı Samsunspor’a 7,500 TL ceza kesildi.
25 Aralık cuma günü oynanan PTT 1. Liginin 17. hafta maçı nedeni ile Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevk edilen Samsunspor’a ağır ceza çıktı.
Samsunspor Kulübünün, 25.12.2015 tarihinde oynanan Samsunspor– Kayseri Erciyesspor PTT 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 3. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 20.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT’nin 53/2. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan MARATON tribünlerine giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişlerinin engellenmesine,
Aynı müsabakada Samsunspor Kulübünün, teknik sorumlusunun basın toplantısına katılımının sağlanmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 7.500. TL Para Cezası ile cezalandırılmasına,
Cezaların birleştirilmesi suretiyle Samsunspor Kulübünün toplam 27.500. TL Para Cezası ile cezalandırılmasına, karar verildi.
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum