Reklam
Reklam
Reklam

Gazeteci Şaban Arslan Vefat Etti

Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Yaygın Medya Meclis Üyesi ve Sabah Gazetesi'nde Yazı İşleri Müdürü gazeteci hemşehrimiz Şaban Arslan (56) görevi başında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Reklam
Gazeteci Şaban Arslan Vefat Etti
04 Nisan 2023 - 18:04
Reklam
Yarın Samsun'da Defnedilecek
Merhum Şaban Arslan için bugün ilk tören yıllardır çalıştığı Sabah Gazetesi'nde saat 12.00'de yapılacak. Daha sonra Samsun'a gönderilecek. Şaban Arslan 5 Nisan Çarşamba günü öğle namazını müteakip İlkadım İlçesi Bahçelievler Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından Kıranköy Mezarlığı Aile Kabristanlığı'nda toprağa verilecek.
Şaban Arslan Kimdir?
Şaban Arslan, İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu Gazetecilik Bölümü'nü bitirdi. Gazetecilik mesleğine Hürriyet Gazetesi´nde başlayan Arslan, ardından Akşam Gazetesi´nde İstihbarat Şefliği ve Haber Müdürlüğü, Yeni Şafak Gazetesi´nde İstihbarat Müdürlüğü yaptı. Yeni Şafak Gazetesi'ndeki birçok ses getiren habere imza atan Arslan, 2008'de SABAH Gazetesi Bölge Koordinatörü olarak göreve başlamış, Marmara, Karadeniz, Bursa, Anadolu eklerini hazırlamıştı. Yine aynı yıl içinde Haber Koordinatörlüğü görevine getirilen Arslan, en son olarak Sabah Gazetesi Yazı İşleri Koordinasyon'daki, Yazı işleri Müdürlüğü görevi ile birlikte SABAH Avrupa'yı hazırlıyordu. Evli ve 2 çocuk babası olan Arslan'ın yayınlanmış 4 kitabı bulunuyor.


 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum