Reklam
Reklam
Reklam

Futbolun Efsaneleri Genç Futbolseverlerle İzmir'de Buluşuyor.

Futbolun efsaneleri Pepsi ‘Yıldız Futbolcu Seminerleri’nde genç futbolseverlerle İzmir’de buluşuyor.

Reklam
Futbolun Efsaneleri Genç Futbolseverlerle İzmir'de Buluşuyor.
22 Kasım 2021 - 18:54
Reklam
UEFA Şampiyonlar Ligi sponsoru olan Pepsi, TSYD iş birliğiyle futbolu desteklemeye ‘Pepsi Yıldız Futbolcu Seminerleri’ projesi ile devam ediyor.  Pepsi’nin, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) ve ÇEVKO işbirliği ile genç futbolcuların gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla Eskişehir’de başlayan ‘Yıldız Futbolcu Seminerleri’nin ikincisi 23 Kasım Salı günü  İzmir’de gerçekleşecek.  Altınordu Tesisleri’nde gerçekleşecek seminerde; Ümit Milli Takım Teknik Direktörü ve Genç Milli Takımlar Sorumlusu Tolunay Kafkas, unutulmaz futbolculardan İbrahim Yattara, Uzman Dr. Şerafettin Özdoğan  ile Spor Yazarı ve Yorumcu Atakan Kurt, genç futbolseverlere deneyimlerini aktaracak. Spor konusunda uzman hekimler yetenek sürdürülebilirliği konusunda bilgi verirken, ÇEVKO’dan uzman isimler geri dönüşüm konusunda bilgi vererek gençler arasında bu konudaki farkındalığı artıracak. Seminerlere katılacak genç yeteneklere pet şişelerden geri dönüştürülmüş formalar hediye edilecek. Pepsi Yıldız Futbolcu Seminerleri’ İzmir’den sonra Ankara ile devam edecek.
PepsiCo’nun içecek grubu markalarından Pepsi UEFA Şampiyonlar Ligi sponsorluğu ile futbola olan desteğini uzun yıllardır sürdürüyor. Pepsi, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) ve ÇEVKO iş birliğiyle futbolu desteklemeye ‘Pepsi Yıldız Futbolcu Seminerleri’ projesi ile devam ediyor. Futbola gönül vermiş ve bu alanda kariyer yapmak isteyen genç yeteneklerin gelişiminin hedef alındığı proje kapsamında genç yetenekler, 23 Kasım Salı günü Altınordu Tesisleri’nde üç fazdan oluşan eğitim ve deneyim seminerlerine katılacak.
Üç aşamalı eğitim seminerleri
Bir gün sürecek seminerde, Türk futbolunun renkli simalarından olan Ümit Milli Takım Teknik Direktörü ve Genç Milli Takımlar Sorumlusu Tolunay Kafkasunutulmaz futbolculardan İbrahim Yattara, Uzman Dr. Şerafettin Özdoğan ile Spor Yazarı ve Yorumcu Atakan Kurt, genç futbolseverlere deneyimlerini aktaracak.
İkinci bölümde ise uzman spor hekimleri, gelecekte yıldız bir futbolcu olmak isteyen genç yeteneklere, yeteneklerini sürdürülebilir kılmak için eğitimler verecek. Sakatlanmalarının önüne geçebilmek için dikkat edilmesi gerekenler ve spor hayatlarının devamlılığı için gerekli olan beden disiplinleri uygulamalı olarak anlatılacak.
Son bölümde ise ÇEVKO Vakfı’nın uzman eğitmenleri futbolcu adaylarının aynı zamanda çevre bilincine sahip olmaları için sürdürülebilirliğin önemi ve geri dönüşümün faydaları hakkında eğitim verecekler. Ayrıca proje kapsamında ÇEVKO Vakfı desteği ile pet şişelerden geri dönüştürülmüş formalar, eğitim alan genç yeteneklere hediye edilecek.
İzmir’den sonra Ankara ile devam edecek ‘Pepsi Yıldız Futbolcu Seminerleri’nde, eğitmen desteğini yine TSYD ve ÇEVKO sağlayacak.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum