Fatsalılar Açık Hava Sinemasını Sevdi

Fatsa Belediyesi 10. Çınar Festivali etkinlikleri kapsamında Yeşilçam'ın efsane filmlerinden olan Kadir İnanır ve Türkan Şoray'ın başrol oynadığı “Selvi Boylum Al Yazmalım” filmi Açık Hava Sinema etkinliğinde vatandaşlara izletildi.

Fatsalılar Açık Hava Sinemasını Sevdi
06 Ağustos 2022 - 20:19
Açık sinema etkinliğine büyük ilgi gösteren Fatsalı vatandaşlar “Selvi Boylum Al Yazmalım” filmini daha önce televizyonda defalarca izlediklerini ancak açık hava sinemasında yaz akşamlarının serin havasında izlemenin keyfinin bir başka olduğunu söylediler.
 Açık sinema filmi oynarken uzun kum plajının otoparkında üzerinde “Al Yazmalım” yazan küçük bir kamyon basın mensuplarının ricası üzerine filmin oynandığı alana getirildi. Üzerinde “Al Yazmalım” yazan kamyonu gören vatandaşlar bir ara film izlemeyi bırakıp kamyon önünde bol bol hatıra fotoğrafı çekindiler.
Pandemi Sonrası Açık Hava Sineması Çok İyi Oldu
Açık sinema filmi sonrası duygu ve düşüncelerini belirten Fatsalı vatandaşlardan Emine Yılmaz bu tür etkinliklerin daimi olmasını istediğini belirterek, "Çok güzel bir etkinlik olmuş. Belediye Başkanımıza teşekkür ederim" dedi.
Açık sinema etkinliğinin pandemi sonrası çok güzel bir etkinlik olduğunu ifade eden Sena Andıç ise; "Belediye Başkanımızdan Allah razı olsun bu organizasyonlar çok güzel oldu" diye konuştu.
Fatsa'ya Konya'dan tatile geldiklerini söyleyen, Hatice Şen' de  "Beni buraya arkadaşlar getirdi. Açık Hava Sineması var çok güzel dediler. İyi ki gelmişiz ortam çok güzel böyle bir yerde sinema izlemek çok güzel herşey çok güzel" şeklinde konuştu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum