Reklam
Reklam
Reklam

Fatsa Büyük Sanayi Sitesine Ulaşım Alternetif Yola Kavuştu

Şehrin ekonomisine katkı sağlayan Büyük Sanayi Sitesi’ne ulaşımı kolaylaştırmak için açılan yeni alternatif yol sanayi trafiğini rahatlatacak.

Reklam
Fatsa Büyük Sanayi Sitesine Ulaşım Alternetif Yola Kavuştu
12 Ocak 2023 - 11:36
Reklam
Büyük Sanayi Sitesi’ndeki alternatif yeni yolun sıcak  asfalt serimi tamamlandıktan Fatsa Büyük Sanayi Sitesi üçüncü ana yoluna kavuşmuş oldu. Üstyapı çalışmaları başlayana kadar Büyük Sanayi Sitesi’nde 600 metre yağmur suyu hattı ve 100 metre istinat duvarı yapıldı.
Büyük Sanayideki Alternatif Yol Çalışmaları
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Büyük Sanayi Sitesi’nde açılan alternatif yolda sıcak asfalt serimi çalışmalarını yerinde inceledi. AK Parti Fatsa İlçe Başkanı İsa Yüksel, Fatsa Büyük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Serdar Salman ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte alternatif yolda yapılan sıcak asfalt çalışmalarını inceleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, sanayi esnafını iş yerlerinde ziyaret ederek, hayırlı ve bereketli işler diledi.
Yılların Sorunu Giderildi
Sanayi sitesinin ihtiyacı olan alternatif yolun yapımından duyduğu memnuniyeti ifade eden Büyük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Serdar Salman “Fatsa Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar’a çok teşekkür ediyoruz. Yapılan işler gözüküyor. Ana yolumuz asfaltlanıyor. Yıllar önce büyük sanayi sitemiz kurulduğundan beri üçüncü ana yolumuzun eksikliğini hep yaşıyorduk. Çok şükür, bugün Fatsa Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar sayesinde bunu bitiriyoruz. Kendilerine bir kez daha çok teşekkür ediyorum” dedi.

Büyük Sanayi Sitemize Hayırlı Olsun
Büyük Sanayi Sitesi’nde 700 tane esnaf bulunduğunu ifade Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ise, “Büyük Sanayi Sitemizin ara bağlantılarıyla birlikte trafiğini rahatlatmak istiyorduk. Uzun zamandır da, sanayi yönetimimizin gündemindeydi. Sanayi esnaflarımızın dile getirmiş olduğu ana yolda uzun süre altyapı çalışması yapmıştık. Bugün de, 1200 metrelik uzunluğunda yolun 700 metrelik alanında sıcak asfalt çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Gerek Özel Sanayi Sitemiz, gerek Büyük Sanayi Sitemiz, gerekse Organize Sanayimiz şehrimizin sanayi vizyonuna değer katıyor. Sanayi altyapısını güçlendiriyor. Bölgemizin sanayi üssü olma yolunda şehrimiz gelişerek büyüyor.  Bu bağlamda da her bir sanayimizin gelişmesi için elimizden ne gelirse yapmaya gayret ediyoruz. Yapılan yol çalışması sanayi sitemize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum