Engeli Kardeşimizi Sevindireceğiz

Karadeniz Engelliler Federasyonu (KEF) Yönetim Kurulu Başkan Selman Saruhan, “Kurban Bayramı öncesi Salıpazarı Kaymakamız Sayın Meriç Dinçer ve Jandarma Komutanımız Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Sayın Hakan Akçay’dan almış olduğumuz tekerlekli sandalyeyi engeli kardeşimize evinde teslim ederek, sevindireceğiz” dedi.

Engeli Kardeşimizi Sevindireceğiz
04 Ağustos 2020 - 11:10
Salıpazarı ilçesinde düzenlenen tekerlekli sandalye teslim törenine, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü ve ayrıca Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Köksal Öner ve Karadeniz Engelliler Federasyonu (KEF)  Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özgür Alkış’ta katıldı.
Bizleri Çok Mutlu Ettiniz
Hayırseverlerin büyük destekleri ile ayakta durabildiklerinin altını çizen Karadeniz Engelliler Federasyonu (KEF)  Yönetim Kurulu Başkan Selman Saruhan, “Her zaman yanımızda olan iş adamlarımızın yanı sıra Salıpazarı Kaymakamız Sayın Meriç Dinçer ve Jandarma Komutanımız Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Sayın Hakan Akçay’ın Kurban Bayramı öncesi vermiş olduğunuz tekerlekli sandalyeyi engeli kardeşimize evinde teslim edeceğiz ve sizlerin sayesinde sevindirmiş olacağız. Bu duygu düşüncelerimle vermiş olduğunuz deştiklerinizden dolayı Karadeniz Engelliler Federasyonumuz adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Hizmette Küsur Etmiyoruz
Engeli kardeşlerimizin her zaman yanlarında olduk. Olmayanda devan edeceklerini vurgulayan Salıpazarı Kaymakamı Meriç Dinçer, “Toplumun ayrılmaz bir parçası olan engelli vatandaşlarımızın ihtiyaç ve talepleri, sosyal devleti işletmenin ötesinde, tüm kesimleri kucaklama, tüm kesimlere adil ve eşit hizmet sunma anlayışıyla hareket ederek hizmetlerimize devam ediyoruz. Toplumda, özellikle geçmiş yıllarda engelliler çok zor şartlar altında yaşıyorlardı. Bir gün her sağlıklı kişinin de engelli duruma düşebileceğini unutmaması gerekir. Bizde ilçe makamı olarak yanlarındayız. Tanışmamıza vesile olan Köksal Öner beye oldu” diye konuştu.
Birlikte Hareket Edeceğiz
Engeli vatandaşları önemsediklerini hatırlatan Jandarma Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Hakan Akçay, “Yaptığımız her uygulamada, tasarladığımız her projede engelli vatandaşlarımızın rahatını düşünüyor, adımlarımızı onlara göre atıyoruz. Bundan sonra da gerçekleştireceğimiz her projede engelli bireylerimizi göz önünde bulunduracağız. Ayrıca da özellikle bedensel engeli vatandaşlarımızın kullanması için tekerlekli sandalye temin etmeye devam ediyoruz. En kısa zaman içinde yerinizde Kaymakamımız Sayın Meriç Dinçer Bey ile birlikte ziyaret edeceğiz ”ifadelerini kullandı.
Köksal ÖNER
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum