EMİN KAR'A YANLIŞ YAPTILAR!...

USTA RESSAM ÖZEN’İN ELEŞTİRİSİ! Zeki Özen adlı takipçim İstanbul’dan son yazıma yorumda bulundu

EMİN KAR'A YANLIŞ YAPTILAR!...
02 Nisan 2018 - 08:00
USTA RESSAM ÖZEN’İN ELEŞTİRİSİ!
Zeki Özen adlı takipçim İstanbul’dan son yazıma yorumda bulundu. Takipçim Özen, ressam. Samsun basınını ve rahmetli gazeteci Adem Bilir’i de çok iyi tanıyor. 15 yıl birlikte çalışmışlar. Ustam, gazeteci Avni Demir’in çocukluk arkadaşı. H. Halk Gazetesi Spor Müdürü Davut Aktaş’ın da hısımı oluyor...
EMİN KAR’A YANLIŞ YAPTILAR!
Samsunspor’u futbolun içinden gelenlerin yönetmesi görüşünü savunan Özen, Emin Kar’ın başarılı olmasının tek nedeninin futbolu çok iyi bilmesini ve futbolun içinden gelmesi olarak açıklıyor. Ayrıca Samsun’un eski başkan Kar’a yeteri kadar destek vermediğini, basının da yeteri kadar güç vermediğini, hatta yanlış yaptığını belirtiyor. ‘Aklıma takılan sorular!’ adlı köşe yazımdan sonra, Zeki Özen tarafından şu yorumu aldım. Noktasına virgülüne kadar aynen okuyucum ve takipçim olan Zeki Özen’in yazısı şöyle:
***
‘’Tufan bey;
Emin kulübü aldığında kulüp kümeye oynuyordu ve ligde kalmasını sağladı.
Devamında kulüp her açıdan toparlanmaya başladı çünkü kulüp borç batağında idi fakat her zaman olduğu gibi yamyamlar muhalefete başladı ve olmadık dedikodularla Emini istifanın eşiğine getirdiler. Kendisine buradan bir yazı yazıp dayanmasını kulübü sahtekârlara bırakmamasını söyledim ama olmadı. Öyle yoğun bir baskı kurdular ki dayanamadı basın toplantısındaki konuşmasını dinledim duygu doluydu.
İnsanlar şunu bilmiyorlar. Emin için Samsunspor her şeydi o kulübü için her türlü fedakârlığı yapmaya her zaman hazırdır.
Ben basından Emine gereken desteğin verilmediğini düşünüyorum
Şuna dikkat çekmek istiyorum. Şimdiye kadar çok başarılı başkanları hırsızlıkla itham ederek küstürüp kulübü asansör takım haline getirdiler.
Seyirciye gelince, gördüğüne değil de duyduğuna inandı.
Hiç alâkasız Trabzon düşmanlığı. Oysa bilmiyorlar ki efsane kadronun yarışı Trabzonlu idi. Küme düşürdü masalı yalandan ibarettir.
Büyüklerle yaptığı kümede kalma maçlarından hep yenik çıktı. Bir Beşiktaş maçı izledik galip gelirse kümede kalacak. İlk yarı iki sıfır ikinci yarı asılsız sertliklerle futbolculara saldır metin ali feyyaz 3-2. Bu maçı Emin cezalı olduğu için beraber tribünden izledik inanamadık.
Olaylar öyle boyuta geldi mi maç çıkışı seyirci futbolculara saldırdı tatsız olaylar yaşandı.
Şunu söylemeden edemem 3 büyüklerle olan maçlarımızda seyirci rakip takımı destekledi. Bir avuç Samsunspor taraftarı üzülerek izlerdik.
Kıyaslama yaparsak Anadolu takımlarında Eskişehir, Bursa ve Konya seyircisi gibi olamadılar.
Samsunspor’un en büyük sıkıntısı seyirci. Maçlara gelmiyor başarı için seyirci çok önemli.
Bence kulübü için her türlü fedakârlığı yapacak Başkan EMİNDİR. Geri kalanlar reklâm için öne çıkmak için biz bunları kurulduğu günden beri çok gördük.
Saygılarımla’’
NOT:
Her türlü eleştirilerinizi ve önerilerinizi facebook’tan ve [email protected] adresimden bekliyorum.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum