ATAKUM BELEDİYESPOR MU? ÇARŞAMBASPOR MU?

BAL’da Heyecan Son Haftaya Taşındı! Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Samsun temsilcilerimiz Atakum Belediyespor,  Çarşambaspor ve Ladik Belediyespor 25

ATAKUM BELEDİYESPOR MU? ÇARŞAMBASPOR MU?
01 Nisan 2018 - 22:46
BAL’da Heyecan Son Haftaya Taşındı!
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Samsun temsilcilerimiz Atakum Belediyespor,  Çarşambaspor ve Ladik Belediyespor 25. hafta maçlarını oynadı.
Ligde kalmayı hedefleyen Ladik Belediyespor deplasmanda grup şampiyonu Fatsa Belediyespor ile karşılaştı. Karşılaşma Fatsa Belediyespor’un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Ligde kalma mücadelesi veren temsilcilerimizden Çarşambaspor deplasmanda ETİ Gençlikspor ile karşılaştı. İlk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmayı Danilo’nun golü ile Çarşambaspor 1-0 kazandı. Ligde kalma mücadelesi veren diğer temsilcimiz Atakum Belediyespor ise sahasında Ünye 1957 Spor’u konuk etti. Muhammet’in 26 ve 29. dakikalarda attığı goller ile 2-0 üstünlüğü yakalayan Atakum Belediyespor 87.dakikada Ndong ile gelen Ünye 1957 Spor golüne rağmen maçı 2- 1 kazanarak 3 puanın sahibi oldu.
Bu galibiyetler ile Çarşambaspor 42, Atakum Belediyespor 40 puana yükseldi. 8 Nisan pazar günü oynanacak olan sezonun son maçında oynanacak maçlar ligde kalacak takımı belirleyecek.
Son haftada Atakum Belediyespor deplasmanda 1926 Bulancakspor ile karşılaşacak. Çarşambaspor ise evinde Şarkışla Belediyespor’la karşılaşacak.
Samsunsporluyuz.com

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum