Elimize Gelen Fırsatı Kendi Kendimize Ortadan Kaldırdık!...

Yılport Samsunspor’un yardımcı antrenörü Aziz Gökhan Geylani, GZT Giresunspor maçının ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Elimize Gelen Fırsatı Kendi Kendimize Ortadan Kaldırdık!...
20 Mart 2021 - 23:01
Maçı 11’e 11 ve 11’e 9 olarak iki şekilde değerlendirilmesi gerektiğini belirten Yardımcı Antrenör Aziz Gökhan Geylani, “Oyun ön gördüğümüz şekilde başladı. Rakibimiz bu zamana kadar son kaybettiği 3 maç haricinde kazandığı müsabakalarda topu rakibine verip, fırsatları kovalayan bir takımdı. Bizde oyunun böyle gelişeceğini düşünmüştük ve böylede gelişti. Oyun kırmızı kartlara kadar bizim adımıza doğru gidiyordu. Bir tek gol eksikti. 11’e 11 oynanırken bir puana üzülebileceğimiz bir müsabakaydı. Fakat kırmızı kartlardan sonra işin rengi değişti” dedi.
Kalan 7 maçın hepsini kazanmak zorunda olduklarını belirten Aziz Gökhan Geylani, “Şunu açık söylemek lazım. Biz elimize gelen fırsatı kendi kendimize ortadan kaldırmış olduk. Fırsat derken şuanda her şeye rağmen ikinci durumdayız. Bu gibi durumlarda işin olumlu tarafına bakmak lazım. Önümüzde 7 tane müsabaka var. Ligin başı gibi değerlendireceğiz. Şuan ikinci sıradayız ve bu 7 müsabakadan kazanabildiğimiz kadarını kazanıp demeyeceğim hepsini kazanacağız ve vazgeçmeyeceğimizi, buradan tekrar ayağa kalkacağımızı söylemek istiyorum. Bu oyuncu kardeşlerimizin hataları oldu. Onlarda kendi içlerinde bunu değerlendireceklerdir ki bunu çok net bir şekilde ifade edebilirim. Bu müsabakadan önce ilk söylediğimiz iş 5 gün önce 9 kişiyle oyun oynamıştık. 11’e 11 bu oyunu tamamlamak zorunda olduğumuzu arkadaşlarımıza açık ve seçik bir şekilde ifade etmiştik. Fakat biz kendi önümüze gelen fırsatı değerlendiremedik. Bundan sonra bu işi toparlamak için kayıpsız gitmek zorundayız ve son ana kadar vazgeçmeden bu işe devam edeceğiz” diye konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum