DÜNYA ENGELLİLER HAFTASI ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

Samsun’da 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası Etkinlikleri, 19 Mayıs Atatürk’ ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı organizasyonları kapsamında, Bulvar AVM’ de gerçekleştirildi

DÜNYA ENGELLİLER HAFTASI ETKİNLİKLERİ BAŞLADI
12 Mayıs 2018 - 11:25
Samsun’da 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası Etkinlikleri, 19 Mayıs Atatürk’ ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı organizasyonları kapsamında, Bulvar AVM’ de gerçekleştirildi.
PROĞRAM ŞENLİK HAVASINDA GEÇTİ
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Halk Eğitim Müdürlükleri, birçok sivil toplum kuruluşu ve engelli derneklerinin katılımlarıyla gerçekleşen organizasyon engelli bireylerin yapmış oldukları el işi sanatsal ürünlerin sergilendiği kermesin açılışı ile başlayan etkinlikte. Şenlik havasında geçen etkinlik; engelli bireylerin halk oyunları gösterileri ve çeşitli spor istasyonlarının kurulumunun yapıldığı alanda vatandaşlar spor aktivitelerinde yer alarak güzel vakit geçirdiler.
YANINDA VE HİZMETİNDE OLACAĞIZ
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Ahmet Güral Karayılmaz yapmış olduğu açılış konuşmasında, ”Öncelikle Engelli vatandaşlarımızın 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftasını kutluyorum. Hepimizin birer engelli adayı olduğumuzu belirtmek istiyorum. Bir gün değil her gün engelli kardeşlerimizin yanında ve hizmetinde olacağız. İl Müdürlüğü olarak; katılım gösteren tüm kurum, kuruluşlara, engelli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum