Dumanı Üstünde Nokul Lezzet Durağı

Adını Samsun’un Bafra ilçesi ile özdeşleşmiş, kültürel birikimi asırlardır devam eden kuru ve Şerbetsiz bir tatlı olan Nokul'dan alan Nokul Bafra Pidesi & Köfte yeni konsepti Nokul Lezzet Durağı dinlenme tesisi ile Sakarya Akyazı Kuzey Marmara Otoyolu'nda müşterileri ile buluştu.

Dumanı Üstünde Nokul Lezzet Durağı
21 Eylül 2022 - 18:18
Samsun Bafra'nın dünyaya ün salmış lezzetli ve geleneksel ürünü Bafra Pidesi'ni ve Karadeniz’in en özel pidelerini, yöresel kahvaltı çeşitlerini, adıyla kendisinden bolca söz ettiren Samsun Çakallı menemenini, Özel Köftesi'ni ve kebap çeşitlerini sizlere yol güzergâhında kaliteli ve lezzetli olarak sunmaya başlayan Nokul Lezzet Durağı damaklarda tahtını kurdu.
Kuzey Marmara Otoyolu Kurnaköy - Akyazı Tem arasındaki ilk dinlenme tesisi olma özelliği ile de dikkat çeken Nokul Lezzet Durağı, içerisinde restaurant, yemek yeme alanları, cafe, yöresel market, kış bahçesi, teras, mescit ve hijyenik, geniş, ücretsiz tuvaletleri  ile yol güzergahı konseptini yeniden dizayn etmekle kalmadı, kaliteli hizmeti ve eşsiz ürünleriyle farkını gösterdi.
Nokul Lezzet Durağı; yeni nesil ve ferah konsepti ile 3200 metrekare kapalı alanda Ankara - İstanbul ve İstanbul - Ankara istikametinde Türkiye’nin geleceğe bağlanan otoyolunda faaliyet gösteriyor. Şehirlerarası yolculuk yapmanın emniyetli yolunda dinlenme tesisi algısını yeniden oluşturan Nokul Lezzet Durağı ücretsiz geniş araç otoparkı ve yeni nesil tarzıyla misafirlerine görsel anlamda hitap etmenin yanı sıra damaklara da yöresel bir lezzet şöleni sunmaya ve fark yaratmaya devam edecek.
Nokul Lezzet Durağı Sakarya Akyazı Kuzey Marmara Otoyolu’nda hizmetinizde.

 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum