Drone Sahibi Olup Gökyüzüne Kanat Açmak İçin 8 Sebep

Dronelar her geçen gün daha fazla kişinin ilgisini çekiyor. Bu yüzden, geleceğin değil bu çağın aracı haline gelen drone teknolojisini benimseyip kanatlanmanın tam zamanı!

Drone Sahibi Olup Gökyüzüne Kanat Açmak İçin 8 Sebep
18 Mart 2022 - 14:14
Alışveriş yaparken yaşanan kararsızlık hali, ürün çeşidinin ve modelin doğru olup olmadığı kararsızlığına düşmek sık sık başa gelen durumlardan… Alışveriş sırasında yaşanan bu kafa karıştırıcı durum, teknolojik ürünlerde daha karmaşık bir hale geliyor. Üstelik söz konusu ürün drone ise akıl iyice karışıyor! DJI Türkiye Yetkili Distribütörü Karfo Karacasulu, drone alışverişi konusundaki kafa karışıklıklarını gidermek adına, drone satın almak için 8 nedeni anlatıyor.
Dronelar her geçen gün daha fazla kişinin ilgisini çekiyor. Bu yüzden, geleceğin değil bu çağın aracı haline gelen drone teknolojisini benimseyip kanatlanmanın tam zamanı!
Benzersiz Bakış Açısı ve Yüksek Kaliteli Videolar 
Evler, yaşam alanları olarak hemen hemen her gün görülen yerler fakat bir evin yukarıdan nasıl göründüğü ve çevresi herkeste merak uyandırıyor. Dronelar söz konusu olduğunda bu gerçekten cezbedici bir özellik olarak karşımıza çıkıyor. Az kişinin görebildiği çevredeki kapıyı açan dronelar, etraftaki sıradan şeylere yepyeni bir ışık tutacak ve nefes kesecek eşsiz perspektiflerle harika fotoğraflar yaratıyor. Yaşam alanlarının gökyüzünden çekilmiş yüksek kaliteli fotoğrafları ve dünyayı yepyeni perspektiflerle görmek, drone sahibi olmak için heyecan uyandırıyor. En iyi kameralı dronelardan olan DJI Mavic 3’ün yüksek çözünürlüklü kamerası ile bu deneyim en keyifli şekilde yaşanıyor.
Pürüzsüz Video Çekimleri ile En Keyifli Seyahat Arkadaşı
Drone kullanmak yalnızca profesyonel içerik üreticilerinin değil, gezmeyi ve keşfetmeyi seven herkes için birçok avantaj sağlıyor. Doğa gezilerinden, aile toplantılarına, çadır kamplarından safari tatillerine kadar bütün unutulmaz anlarda drone çekimleriyle anılar en güzel bakış açısıyla saklanabiliyor. Droneları sadece profesyoneller değil, birçok drone kullanıcısı aileleri ile tatile çıktıklarında anılarını veya çarpıcı görüntüleri yakalamak için kullanmaya devam ediyor. Tatile giderken ve diğer bütün yolculuklarda eşlik edebilecek en iyi dronelar, katlanabilir kolları ve pürüzsüz çekim yapabilen ve kolayca taşınabilecek dronelar oluyor. Seyahat arkadaşı olarak eşlik edebilecek en iyi seçenekler DJI Mini 2 veya DJI Air 2S…
Eğlenirken Uçulabilir, Uçarken Eğlenilebilir
Drone eşliğinde gökyüzünde bir kuş gibi süzülürken etrafı keyifle izleyebilme deneyimi herkes için oldukça etkileyici bir fikir… Belki de bu duygu insanlığın uçabilme hakkındaki kadim arzularından. Hazerfen Mehmet Çelebi’nin Galata Kulesinden süzülürken ki efsanevi hikâyesinden geliyordur ama drone kullanırken, dünyanın ayakların altından akıp gittiğini görmek mükemmel sürükleyici bir deneyim sunuyor. Drone sahibi olmak, dünyayı, sınırlar olmadan yukarıdan keşfederken keyifle uçabilmenin yolunu açıyor. Drone kullanırken eğlenceyi zirvede yaşarken uçma ayrıcalığı yaşamak, drone sahibi olmak için en cezbedici sebeplerden biri…
Para Kazanmanın En Keyifli Yöntemi
Bir hobinin kendi masrafını kolayca ödeyebilmesi pek de rastlanır bir durum değildir fakat dronelar birçok para kazandıran fırsatı, örneğin: fotoğrafçılık, film yapımı, reklamcılık, 3D modelleme, modern tarım gibi alanlarda sunuyor. Bunlar para kazanma açısından sadece buzdağının görünen kısmı, drone kullanabilme geliştikçe ve kişisel kabiliyetlerle birleştirildikçe liste her zaman genişleyebilir. Son olarak, eğer bir İHA hobi amaçlı dahi kullanılacaksa bu hobiyi böyle bir cihazın desteği ile hem çok daha keyifli bir hale getirip, hem de cihazın kendi parasını çıkarmasını sağlamak hiç de zor değil!
Drone Sayesinde Yeni Bir Topluluğa Adım Atılabilir
Droneculuk, deneyimlerini birbirleriyle tartışmaktan ve paylaşmaktan mutluluk duyan, yeni başlayanlardan uzman pilotlara kadar yardımsever insanlarla dolu tutkulu bir topluluğa sahiptir. Kullanıcıların birbirleriyle tüyolarını paylaştıkları, uçuş, fotoğrafçılık ve post-prodüksiyon becerilerini geliştirmek için birbirleriyle sürekli iletişim halinde oldukları drone ve pilotluk üzerine birçok internet topluluğu var. DJI da kullanıcılarına bu topluluklara ait olma şansı veren, kendine ait forumları ve sosyal medya oluşumlarına sahip.
Eğitim Amaçlı Kullanımı ile Çocuklar Dijital Dünyayı Yakalıyor
Bütün dünya, gelişen teknolojiye ayak uydurmaya çok hızlı bir şekilde başladı ve dronelar eğitim sektöründe de öğretmenlerin, öğrencilerine etkileşimli ve ilgi çekici dersler vermelerine yardımcı olmaya başladılar. Bu sebeple, dünyanın dört bir yanında bu cihazlar artık temel eğitim araçlarından biri haline gelmeye başladı denilebilir. Aynı zamanda, öğrenciler bu cihazları farklı proje çalışmalarında kullanmak üzere deneyip gerçekten yararlı buluyorlar. Dijital dünya artık geleceğimiz ve bu cihazlarda gençlerin bu dünyaya hazırlanmasına yardımcı oluyor.
Sosyal Medyada Öne Çıkmak Artık Çok Kolay
Sosyal medya kullanımının son derece artmış olduğu günümüzde neredeyse herkesin birden fazla platformda hesabı var. Bu yüzden, kullanıcı sayısı arttıkça sosyal medyada öne çıkmak bir hayli zor olabiliyor. Bir dronenun havadan fotoğraf çekme özelliğiyle paylaşılan içerikler daha da geliştirebiliyor ve internetin gündemine taşıma konusunda endişelenmeye gerek kalmıyor.
Uçarken Sosyalleşme İmkânı
Bir drone sahibi olmak sosyalleşmeye yardımcı olabilir çünkü evden çıkıp ilginç fotoğraflar ve videolar çekmek için farklı yerlere gitmeye teşvik eder. Dışarıdayken ve droneları uçururken, genellikle diğer insanlar soru sormaya ve nasıl uçtuğuna bakmaya gelirler, gerçekten de ilgi çekici bir cihaz olduğu gerçeği yadsınamaz. Bir köpeğe sahip olmaya benzer, ama tabii ki çok daha az bakıma ihtiyaç olanından.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum