Coşkun Öncel Ziyaret Turlarını Sürdürüyor

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Coşkun Öncel, Akkuş Mobilya ve Kartaş Nakliyat'ı ziyaret ederek iş insanlarıyla buluştu, samimi sohbetler gerçekleştirdi.

Coşkun Öncel Ziyaret Turlarını Sürdürüyor
03 Ocak 2024 - 20:50
Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Coşkun Öncel, seçim çalışmaları kapsamında Akkuş Mobilya sahibi Hakan Akkuş'u ve Kartaş Nakliyat sahibi iş insanı Ahmet Kartaş'ı ziyaret etti.
Öncel, Akkuş Mobilya'da gerçekleştirilen ziyarette Hakan Akkuş ile bir araya gelerek samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Ziyaretin ardından Öncel, Akkuş'a teşekkür ederek, "Hoş sohbetin ve misafirperverliğin için teşekkür ederim" dedi. Ardından, Kartaş Nakliyat'a geçen Öncel, iş insanı Ahmet Kartaş ve şirket çalışanlarıyla buluştu. Ziyaret sırasında samimi bir ortamda geçen sohbetin sonunda Öncel, Kartaş'a teşekkür ederek, "Gösterdiğiniz ilgi ve konukseverlik için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.
İş Dünyası İle Buluşuyor
Coşkun Öncel, ziyaretlerinin şehirdeki iş dünyasıyla daha yakın bir ilişki kurma amacını taşıdığını belirterek, "Samsun'un gelişimine katkı sağlayacak iş insanlarıyla bir araya gelmek, onların görüşlerini dinlemek ve şehrimizin geleceği için iş birlikleri kurmak istiyoruz" dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum