Çocuklar ve Gençler Hayallerini ve Güçlerini Birleştirdi

Toplum Gönüllüleri Vakfı Samsun İğne Deliği Gençlik Merkezi bünyesinde çocuklar ve gönüllü gençler, Atakum’da güçlerini ve hayallerini birleştirdi.

Çocuklar ve Gençler Hayallerini ve Güçlerini Birleştirdi
10 Haziran 2022 - 18:31
Atakum ilçesinde düzenlenen çocuk şenliğinde geleneksel oyunlar oynanırken, dezavantajlı arkadaşları için 45 çocuk el emeği ürünler yaptılar. Faaliyetler çocukların oldukça dikkatini çekerken, iki farklı kuşak ortak bir noktada buluştular. Daha sonrasında Balaç İlkokulu Mezuniyeti için gönüllü gençler tekrar kollarını sıvadı ve okulda stant açtılar. Bu stantlarda mezun olan çocuklar el baskısı gibi kalıcı izler bıraktılar, yüz boyama etkinliğinde de oldukçaa eeğlenceli vakit geçiren çocuklar unutulmaz bir mezuniyet törenine şahit oldular.
Proje sorumlusu OMÜ Sosyal Hizmet öğrencisi ve TOG Samsun İğne Deliği Gençlik Merkezi Ofis Gönüllüsü Hatice İskender ise, çocuk şenliği ve Balaç İlkokulu etkinliği hakkında yaptığı açıklamada “Gençler olarak gönüllülük çalışmaları içerisinde olmak, bunu diğer nesillere aktarmak, çocuklarda gönüllülük kavramını güçlendirirken mutluluklarını görmek bizim için çok değerli. Bizlere bu fırsatı sağlayan Balaç Mahallesi Muhtarı Hasan Liman’a, Balaçlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Ekibinden İlhan Coşkun ve İsa Taner’e, Balaç İlkokulu Müdürü Nihat Acar’a ve Toplum Gönüllüsü arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum” açıklamasında bulundu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum