ÇİFTLERDEN MUTLULUK İMZASİ

İşadamı Erhan Türköz ile PDR Psikolog Danışman Yağmur Sarıusta yapılan muhteşem düğün ve nikâh töreninin ardından mutluluklarını birleştiren imzayı attılar

ÇİFTLERDEN MUTLULUK İMZASİ
29 Ağustos 2017 - 12:28
İşadamı Erhan Türköz ile PDR Psikolog Danışman Yağmur Sarıusta yapılan muhteşem düğün ve nikâh töreninin ardından mutluluklarını birleştiren imzayı attılar.
İşadamı Orhan Türköz ve eşi ev hanımı Nezahat çiftini İşadamı oğulları Erhan Türköz ve emekli Abid  Sarıusta ve esi ev hanım Emine Sarıusta çiftinin PDR Psikolog Danışman kızları Yağmur Sarıusta ile dünya girdi.
YENİ CİFTLERİ YALNIZ BIRAKMADILAR
Çiftlerin nikâhını Canik Belediyesi evlendirme memuru Kaval kıyarken, şahitliklerini ise Ebru Can, Arif Bulut ve Davut Süren yaptı.  Lovelet  Avm Dünya organizasyonu düğün salonunda geçekleştirilen törene Türköz ve Sarıusta ilenlerinin yanı sıra MHP Canik Belediyesi Meclis Üyelerinden i Ali Şener, Mustafa Keleş, Canik Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Cevdet Dursun ve çok sayıda davetliler katıldı.
Kedilerini yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür edem Erhan Türköz ve Yağmur Sarıusta çiftinin mutluluklarım gözlerinden okunuyordu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum