Çerkes İş İnsanları Derneği'nde Görev Dağılımı Yapıldı

Çerkes İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu’nda görev dağılımı yapıldı. Başkan Suna Akbaş, belirledikleri hedefler doğrultusunda çalışacaklarını belirterek, üyelerine katkı sağlayacaklarını ifade etti.

Çerkes İş İnsanları Derneği'nde Görev Dağılımı Yapıldı
07 Ağustos 2020 - 13:08
Samsun’de geçtiğimiz günlerde genel kurulu yapılan Çerkes İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu dernek binasında gerçekleştirdiği toplantı ile görev dağılımını yaptı. Genç, dinamik ve tecrübeli isimlerden oluşan yönetim kurulu görev dağılım şu şekilde;
“Yönetim Kurulu Başkanı Suna Akbaş, Başkan Yardımcısı Mehmet Yurdakulu, Sekreter Ruhan Öney, Sayman Ömer Bulat, Basın ve Halkla İlişkiler Sedat Uygun, Denetmenler Ufuk Bütün ve Perit Berzeg”.
Ticari Sorunlara Çözümler Üreteceğiz
Görev dağılımının ardından bir konuşma yapan Çerkes İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Suna Akbaş, uzun süredir altyapısını kurdukları ve normalleşme süreci içinde genel kurulunu yaptıklarını derneklerinin çalışmalarına başladığını belirterek, “Kuruluş çalışmalarını tamamladıktan sonra 144 üyeye ulaştık ve hedeflerimizi doğrultusunda doğrultusunda üyelerimize katkı sağlamak adına çalışmalara başladık. Çerkes İş İnsanları Derneği olarak kurumsal ve güçlü bir yapıda bu birliğe daha önceden katılan veya katılamayan diasporadaki tüm çerkeslerin ticari sorunlarına gücü yettiğince çözümler üretmek için çalışmalar yürütmek, şirketler arası ortak projelerin hayata geçirilmesi için ön ayak olmak, firmaların eleman ihtiyaçlarının karşılanması için diaspora genelinde bir CV havuzu oluşturarak bu havuzdan eleman talep edebilmek, yazılı ve dijital yayın organları kurup buralardan yayınlar ve reklamlar hazırlayarak firmalarımıza tanıtım imkanı vermek, dernek bağlantıları ile hem bürokraside hem de gündelik hayatta etkili çözümler üreterek katılımcılara hizmet etmek, toplumsal değerlerimize ortak akıl ile çözümler üretebilmek ve maddi gücümüz ile bu çözümleri hayata geçirebilmek, ticarete atılan yeni girişimcilerin projelerini yakından takip ederek desteklemek ve ayakta kalmalarına yardımcı olmak, yurt dışı ile olan ticari bağlantıların orta ölçekli işletmelerce de aktif olarak kullanılabilmesi için projeler geliştirmek ve sadece bu günü değil geleceği değiştirecek bireyler yetiştirmek için ticari tecrübelerimizi katılımcılarımıza aktarmak gibi hedeflerimiz var” dedi.
Üyelere Özel Sanal Pazar
Başkan Akbaş, bu hedeflerin yanı sıra üyelere özel bir internet sitesi ile sanal pazar oluşturma düşüncesinde olduklarını belirterek, “Gelişen teknolojiye ayak uydurarak, çağımızın en önemli mecrası olan internet platformu için özel bir site geliştiriyoruz. Sitemizde yer alan vitrin özelliği ile firmaların ürün ve hizmetleri ücretsiz olarak yayınlanıyor. Sitemize kayıt olduktan sonra ürün veya hizmetleri detaylı açıklama ve görseller ile destekleyerek ister site üzerinden mesaj alarak isterseniz de kendi satış kanallarınıza yönlendirerek fayda sağlayabiliyorsunuz. Geliştirilmesine devam edilen bu proje yakın zamanda daha fazla özellik sunmaya başlayacak. Samsun Çerkes İş İnsanları tarafından finansa edilen bu proje bizlere kendi sanal pazarımızı oluşturma imkânı veriyor” diye konuştu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum