Çarşamba'da Duygu Dolu Veda Yemeği

Türk Eğitim Sen Çarşamba Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Aydın, “Türk Eğitim Sen üyesi olmasından gurur duyduğumuz Çarşamba İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü iken Ankara Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevine atanan Ayhan Hoş ağabeyimiz adına Türk Eğitim Sen Çarşamba Şubesi olarak veda yemeği düzenledik” dedi .

Çarşamba'da Duygu Dolu Veda Yemeği
12 Temmuz 2020 - 23:14
Son kararname ile Ankara Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevine atanan Ayhan Hoş adına düzemedikleri veda yemeğine Çarşamba Ülkü Ocakları Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Yaşar ve okul müdürlerini katıldığını belirten Türk Eğitim Sen Çarşamba Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Aydın, “Türk Eğitim Sen Çarşamba Şubesi olarak düzenlemiş olduğumuz veda yemeğine değerli meslektaşlarımızın katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Yeni Yerlerinde Başarılar Diliyorum
Görev yaptığı süreçte duruşu ve tavrıyla Milli Eğitim camiasına güven veren, çalışmalarıyla öncü ve örnek ve kıymetli olan mesai arkadaşında ayrılmanın üzüntüsünü yaşadıklarını dile getiren Türk Eğitim Sen Çarşamba Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Aydın,” İlçe Milli Eğitim Şube olarak görev yaptığı yıllar içinde Ayhan Hoş müdürümüzle birlikte çalışmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Yeni görev yerinde başarılar diliyorum. Allah yolunu açık eylesin” diye konuştu.
Birlikte Güzel Günlere İmza Attik
Duygu dolu veda yemeğinde konuşan Ankara Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olarak atan Ayhan Hoş, “Bu güzel ilçenden ve sizlerden ayrılmanın üzüntüsünü yaşıyorum. Bir evinizin ’de Ankara ’da olduğunu unutmayınız. Zaman buldukça sizleri gelip, ziyaret edeceğim. Benim için hazırlamış olduğunuz veda yemeği için hepinize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu Program plaket takdiminin ardından son buldu.
Köksal ÖNER
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum