Bakan Soylu'nun Kayınpederi Metin Dinç Son Yolculuğuna Uğurladı

Dün gece aniden rahatsızlanan ve kaldığı Bafra Devlet Hastanesinde 81 yaşında hayata gözlerini yuman İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ‘nün kayınpederi ve eşi Hamidiye Soylu ‘nün babası Metin Dinç son yolculuğuna sevenleri tarafında son yolculuğuna uğurlandı.

Bakan Soylu'nun Kayınpederi Metin Dinç Son Yolculuğuna Uğurladı
12 Temmuz 2020 - 20:56
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ‘nün kayınpederi ve eşi Hamidiye Soylu ‘nün babası Metin Dinç'in Hacınabi Mahallesi Cınarlı sokakta bulunan evinin önünde kurulan taziye çadırı kuruldu. Bakan Soylu taziyeleri kabul etti ve evin önünde alınan helalliğin ardından merhum Metin Dinç'in cenazesi Büyük Cami'ye getirildi. Burada kılınan ikindi namazına müteakiben İkizpınar Mahallesi Benliuşağı mevkiindeki aile kabristanlığında gözyaşları içerisinde toprağa verildi.
Merhum Metin Dinç'e Son Görev
Cenazeye Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Samsun Valisi Doktor Zülkif Dağlı, Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, AK Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, AK Samsun Parti Millet Vekillerinden Orhan Kırcalı, Fuat Köktaş, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, İlçe Belediye Başkanı Hamit Kılıç, emniyet mensupları, ilçe kaymakamları yanı sıra belediye başkanları, askeri erkân ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Köksal ÖNER
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum