Çarşamba Belediyespor'u Dünya Kupasında Temsil Edecek

İstanbul’da düzenlenen 3 bant Dünya Kupası Türkiye ön elemeleri müsabakalarında tüm maçlarını kazanarak önemli bir başarıya imza atan Çarşamba Belediyespor Kulübü sporcusu Cem Özkaya, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’ı makamında ziyaret etti.

Çarşamba Belediyespor'u Dünya Kupasında Temsil Edecek
16 Şubat 2020 - 23:32
Başarılı sporcu Cem Özkaya İstanbul Max bilardo spor tesisinde yapılan 3 bant Dünya Kupası Türkiye ön elemeleri müsabakalarında tüm maçları kazanarak Antalya'da yapılacak olan Dünya Kupası ana turnuvasına katılma hakkını elde etti.
Temsil Etmek İçin Elimden Geleni Yapacağım
Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’a kendisine verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Cem Özkaya “İstanbul’da kulübümü başarı ile temsil etmenin gururunu yaşadım. Antalya'da yapılacak olan Dünya Kupası ana turnuvasında da Çarşamba Belediyespor Kulübü’nü en iyi şekilde temsil etmek için elimden geleni yapacağım. Belediye Başkanımız Sayın Halit Doğan’a da bilardo sporuna verdiği destekten dolayı ayrıca teşekkür ederim” şeklinde ifade etti.
Spora Teşvik İçin Çalışmalar Yapıyoruz
Alınan büyük başarıdan dolayı mutluluk duyduklarını dile getiren Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Farklı branşlardan sporcularımızın başarı elde etmesi hem şehrimiz, hem ülkemiz için çok önemli, ülkemizin her spor branşında başarılı olması en büyük temennimiz. İlçemizde yaşayan gençleri spora teşvik için çalışmalar yapıyoruz. Cem Özkaya kardeşimiz son şampiyonada gösterdiği performansla ilçemizin ve kulübümüzün tanıtımına büyük katkı sağlamıştır. İstanbul’da düzenlenen müsabakalarda yaptığı başarıyı, Antalya’da düzenlenecek olan Dünya kupası müsabakalarında da göstereceğine inanıyor, sporcumuza başarılar diliyorum” dedi
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum