Canik'ten Bir Dünya Şampiyonu Daha

Daha önce Ali Topaloğlu'nun Dünya ve Avrupa Şampiyonu çıktığı Samsun Canik Belediyespor Kulübü'nde bu kez Ömer Faruk Karadeniz, Muğla'da düzenlenen Dünya Plaj Güreşi Şampiyonası'nda Dünya Şamp

Canik'ten Bir Dünya Şampiyonu Daha
30 Ekim 2017 - 19:57
Daha önce Ali Topaloğlu'nun Dünya ve Avrupa Şampiyonu çıktığı Samsun Canik Belediyespor Kulübü'nde bu kez Ömer Faruk Karadeniz, Muğla'da düzenlenen Dünya Plaj Güreşi Şampiyonası'nda Dünya Şampiyonu oldu.
Canik Belediyesi tarafından spora ve sporcuya yapılan yatırımlar sonucunda ulusal ve uluslararası başarılarla adından söz ettiren Samsun Canik Belediyespor'da, Ali Topaloğlu'nun ardından bir Dünya Şampiyonu daha çıktı. Ali Topaloğlu'nun Dünya ve Avrupa Şampiyonu olmasının ardından yine kulüp sporcusu Ömer Faruk Karadeniz de Muğla'da düzenlenen Dünya Plaj Güreşi Şampiyonası'nda 80 kiloda Dünya Şampiyonu olarak ayrı bir gurur yaşattı.
ŞEHRİN TANITIMINA KATKI
Dünya Şampiyonu güreşçi, Samsun Canik Belediyespor Kulübü'nün güreşçisi Kırkpınar Başpehlivanı Recep Taslak ile birlikte Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i ziyaret ederek, kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Dünya Şampiyonu sporcuyu başarısından dolayı tebrik eden Başkan Genç, "Canik Belediyesi olarak bir dünya şampiyonu daha çıkarmanın gururunu yaşıyoruz. Spordaki başarılarımız şehrimizin ulusal ve uluslararası bazda tanıtımına katkı sağlıyor" dedi.
SPORA VE SPORCUYA DESTEK
Sporun dünyaya açılan kapı konumunda olduğunu ifade eden başkan Genç, "Daha önce Ali Topaloğlu kardeşimiz Dünya ve Avrupa Şampiyonu olarak ay-yıldızlı bayrağımızı dalgalandırarak bizleri gururlandırmıştı. Şimdi de Ömer Faruk Karadeniz yavrumuzun elde ettiği başarı bizleri mutlu etti. Kadın basketbol takımımız Süper Lig'de şehrimizi temsil ediyor. Bütün bunlar şehrimizin dünyaya açılımı noktasında çok önemli. İnşallah Ömer bundan sonra tarihi Kırkpınar güreşlerinde büyük orta boyda şehrimizi temsil edecek. Kendisini bir kez daha tebrik ediyorum. Spora ve sporcuya destek vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum